2777
2789
عنوان

ماموریت خارج از کشور همسرم و تنهایی من...

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 84 پست
پدر من 12 سال لندن بود مشکلی نیس

چقد مامانت قوی بوده. واقعا تحسینش میکنم. 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
عزیزم من شوهرم بود که ۳ ماه خونه نمیومد سرکار بود

عزیزم پس چقدر قوی بودی تو   

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبحالت

چون شوهرم قراره دو هفته نباشه؟   

قوی نبودم هر شب کارم گریه بود ولی عادت کرده بود بیشتر پدر مادرش اذیتم میکردن😭😭😭

چه بد! سخت بوده قطعا. هم شوهرت کنارت نبوده هم اونا اذیتت می کردن. واقعا ناراحت شدم عزیزم. 

چه بد! سخت بوده قطعا. هم شوهرت کنارت نبوده هم اونا اذیتت می کردن. واقعا ناراحت شدم عزیزم. 

فدات عزیزم از من که گذشت ولی نمیبخشمشون هیچ وقت آخرشم خونمو ازم گرفتن خیر نبینن تاوان اشکامو باید بدن😭

دلت میخواد شوهرت نباشه؟؟؟        

اره .شوهرم همراه مادرش یه دو هفته نباشن.

با بچه ام تنهایی خوش بگذرونم😍

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡