2777
2789
اخی عزیزم.خب حاملگی فرق داره.البته برادوستانی که زایمان طبیعی دارن باید اضافه وزن وتغذیه اصولی ترباش ...

میگفت بخاطر بچه نیست فقط بخاطر خودت بود ک جون دلشته باشی و فلان 

ولی من دلم واسه خوده قبلیم خیلی تنگه

من سزارین بودم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
خودم خیلی ناراحتم عکسامو ک میبینم جیگرم میسوزه

نه استرس نبایدبگیری برومشاورتغذیه رژیم بگیر وحتماورزش کن.قول میدم بری جلواینه هردفعه بیشتر حس وحال خوبی بهت بده.با افسوس وغصه کارت بدترمیشه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه استرس نبایدبگیری برومشاورتغذیه رژیم بگیر وحتماورزش کن.قول میدم بری جلواینه هردفعه بیشتر حس وحال خ ...

قصدشو دارم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
میگفت بخاطر بچه نیست فقط بخاطر خودت بود ک جون دلشته باشی و فلان  ولی من دلم واسه خوده قبلیم خی ...

اکثرمون همینیم ورزش کن دوستم.ورزش حالتوخوب میکنه روحیتم بالامیره اعتمادبنفستم بیشترمیشه سلامتییتم تضمین.دیگه چی میخوای؟یکم براخودتم وقت بذار

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
قصدشو دارم

قصدتنها فایده نداره ارادتو قوی کن مصمم ومحکم باش.همین فرداصبح بروباشگاه ثبت نام کن.همین فردا

اکثرمون همینیم ورزش کن دوستم.ورزش حالتوخوب میکنه روحیتم بالامیره اعتمادبنفستم بیشترمیشه سلامتییتم تض ...

خیلی دوست دارم ولی اصلا شرایط باشگاه ندارم ی بچه ۲ساله دارم ی ۱ساله یکسره در گیر ایناهستم تو خونه هم نمیتونم ورزش کنم اصلا 

ولی انشالله از سال جدید میخوام ی تغییراتی بدم یکم قسطاپون سبک شه ی دکتر تغذیه برم باشگاهم یکم بچه هام بزرگتر شدن برم

قصدتنها فایده نداره ارادتو قوی کن مصمم ومحکم باش.همین فرداصبح بروباشگاه ثبت نام کن.همین فردا

شوهرم میگه بزار یکم بچه ها بزرگ شن بعد برو

خیلی دوست دارم ولی اصلا شرایط باشگاه ندارم ی بچه ۲ساله دارم ی ۱ساله یکسره در گیر ایناهستم تو خونه هم ...

باشه گلم ولی مصمم باش.فکرسلامت جسم وروانتم باش.موفق باشی وپیروز✌️

باشه گلم ولی مصمم باش.فکرسلامت جسم وروانتم باش.موفق باشی وپیروز✌️

مرسی عزیزم همچنین گلم🫂💛

شوهرم میگه بزار یکم بچه ها بزرگ شن بعد برو

باشه درسته.ولی حتماااابروحتما

مرسی عزیزم همچنین گلم🫂💛

فدات خواهرقشنگم😘

من الان هفته ۳۲ هستم ۱۲ یا ۱۳ تا اضافه کردم خواهشا ماهای اول مراقب باشین چون وزن بیخود میره بالا ...

مگه اینقدرش طبیعی نیست؟ من خونده بودم 16 تا 18 کیلو وزن اضافه کنی هم طبیعیه. من خودم 70 بودم الان تو ماه 4 شدم 68، برای همین نگران وزنمم. ایده آل چقدر باید اضافه بشی تا آخرش؟