2777
2789
عنوان

سیسمونی پسرم +📸😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4637 بازدید | 150 پست

مبارك باشه به دل خوش

همه چي خريدين دستنون درد نكنه🥰🥰

انشااالله بع زودي خونه دار بشي و بزاش اتاق بچيتي

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مبارکش باشه.الهی که بحق خوشحالی شما و ما همه ی خانوما مامان بشن و خداوند به همه ی زن و ش ...

الهی آمین عزیزدلم❤️❤️❤️ آرال😍

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
چقدرخوشگلن بسلامتی دلخوشی کلش چقدر شد عزیزم؟

قربونت عزیزم کلا شد ۲۵ 

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
مبارك باشه به دل خوش همه چي خريدين دستنون درد نكنه🥰🥰 انشااالله بع زودي خونه دار بشي و بزاش اتاق ...

فدات بشم عزیزم، انشاالله ❤️❤️❤️

خیلیم قشنگه مبارکه انشالله بسلامتی ازش استفاده کنه 🥰🥰

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام

مبارک باشه به خوشی استفاده کنی😍😍😍😍😍

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

سلام اسی جان مبارکه خیییلی قشنگن امیدوارم به سلامتی و راحت زایمان کنی

پسرت هم عاقبت بخیر بشه

مشخصه چیز الکی نگرفتی خوشم اومد میتونید ی لیست از خریداتون برا منم بفرستین

به حز اسی کسی هم داشت بگه لطفا منم میخام کم کم خودمو هسرم بگیریم😄

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙