2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان محترم

لطفابا #(هشتک) حمایت از نی نی سایت قدیمی از مسئولین سایت خواستار

به کار گیری قالب قدیمی نی نی سایت قدیمی شویم

باشد که با حمایت دوستان و احترام مسئولین به نظرات کاربران مجدد نی نی سایت قدیمی

خودمان را داشته باشیم
پس کافیست بالای تمام پست های خودمون

چه در گوناگون چه در سایر پست ها در تاپیک های دیگر

همین متن (
# حمایت از نی نی سایت قدیمی  )را کپی و پیست نماییم

# حمایت از نی نی سایت قدیمی

در حال حاضر
اگر از ورژن قدیمی نی نی سایت استفاده شود هر چند میتوان مطلب گذاشت ولی وقتی مطلب میگذاریم تاپیک در صفحه اصلی یا عمومی بالا نمی اید و این در واقع بدین شکل هست که اصلا پستی گذاشته نشده و کاربران در صفحه اول ان را مشاهد نمیکنند
مسئولین سایت لطفا به فکر رفع این باگ هم باشند
.
چه با موبایل چه با لپ تاپ اثری از نی نی سایت من نیست مخصوصا با لپ تاپ بعد باز فرقی نداره چه با لپ تاپ چه با موبایل صفحه ها این جوری میشه Server Error in '/' Application. Value cannot be null. Parameter name: value Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.ArgumentNullException: Value cannot be null. Parameter name: value Source Error: An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below. Stack Trace: [ArgumentNullException: Value cannot be null. Parameter name: value] System.Boolean.Parse(String value) +7671105 discussion_thread.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +684 System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +14 System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e) +35 System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +99 System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +50 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +627 Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.5477; ASP.NET Version:2.0.50727.5479
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
8 ساله تو این سایت هستم 8 سال کم نیست فکر کنین بچه از نوزادی تا 8 سالگی ولی خدایش از 23 فروردین اولش هی موافق بودم هی تشویق به صبر میکردم ولی دیدم نه خود من الان خیلی کم میام منی که همیشه یار و یاورم نی نی سایت بود خب نه میشه پست گذاشت گاهی که اصن نمیشه رفت تو کلوپ ها و نی نی سایت من ندارم به حرمت کاربرهای قدیمی سایت را سر و سامان بدید
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
لطفا صفحه ی موضوعات جدید دو روز گذشته رو مثل قبل طوری طراحی کنید که اسم موسس تاپیک و تعداد پستها دیده بشه.
واقعا چه اهمیتی داره که بدونیم آخرین نفری که تو تاپیک پست گذاشته کی بوده؟ولی مهمه که ببینیم صاحب تاپیک کیه.همچنین آمار بازدید از تاپیک و تعداد پست ها هم اهمیت داره.از اونجاییکه اکثرا با موبایل یا تبلت میایم و موس کامپیوتری در کار نیست،غیر ممکنه که بتونیم روی تک تک تاپیکها کلیک کنیم تا آمارش رو ببینیم.
تو رو خدا این کلمه جستجو رو برگردونید.... تاپیک های ایجاد شده توسط کاربر رو نمایش بدید.... چقدر دیگه صبر کنیم؟
هی دِلمـــــــــــ !!! یـــــــــه خواهِــــــــــش ؟؟؟ دیـــــگــه نَخواهـــش ....
نی نی سایت ، هر روز بدتر از دیروز ...
فرشته من ،سبحان ، 1393/6/6 زمینی شد تا من مادر بشم و هم نفس زندگیم پدر ... تا خوشبختیمون رو تکمیل کنه ... تا با خودش کرور کرور شادی بیاره برامون ... تا ... خدایا شکرت ...
زاهد پست ها : 4687عضویت:1387/11/27 1393/1/23 - 6:54 صبح [گزارش پست نامناسب] در پایان هفته و با دیدن سرعت خوب سایت، سرویس های جدیدی که اضافه می شود، ارزش این تحمل را خواهیم دانست. یک هفته که هییییییییییییییییییییچ ، 18 روز از روزی که این پست رو گذاشتید میگذره و سرویس های جدید پیشکش ، همونایی که بودن هم مثل سابق کار نمیکنن و هر روز داغون تر میشن سرعت هم بالاتر که نرفت هییییییییییییییییییچ ، حالا وقتی نی نی سایت رو باز میکنم تا صفحه لود بشه میرم چک میل میکنم یه سر هم به وبلاگم میزنم و برمیگردم تازه نی نی سایت لطف کرده باز شده!!!!!!! اونم نه همیشه ها ... به لطف نی نی سایت جدید با صفحه ها و پیامهای جدیدی در زمینه خطا و مشکل در لود شدن آدرس مورد نظر ، آشنا شدیم ....
فرشته من ،سبحان ، 1393/6/6 زمینی شد تا من مادر بشم و هم نفس زندگیم پدر ... تا خوشبختیمون رو تکمیل کنه ... تا با خودش کرور کرور شادی بیاره برامون ... تا ... خدایا شکرت ...
جا داره به احترام صبوری و خوبی اون دسته از کاربران نی نی سایت که با تممممممممممممممممممممممممممام این عیوب همچنان موندن و به شما فرصت دادن و منتظر بهتر شدن اوضاع هستن ایستاد ، کلاه از سر برداشت و سکوت کرد ... شما هم مبادا خم به ابرو بیارید ، چون ظاهرا از نظر شما "وظیفشونه" و " همینه که هست ، میخوان بخوان نمیخوان نخوان " ...
2810