2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوری میتونیم دیگران رو به کلوپمون دعوت کنیم تو رو خدا یکی جواب بده آخه حالا خوبه اداره نیس اینجا که با بی تفاوتی از اعتراض کاربرا رد میشین یک سایت اینترنتی هست که اعتبارشو از رضایت کاربراش داره حالا اگر رضایت نباشه !!!! من 10 بار پرسیدم 300 بار گفتین مشکلات تا آخر هفته رفع میشن اینم آخر هفته! تازه سوال من که مشکلات سایت نیس یک گزینه هست که یا نابودش کردین یا جا به جا خوب یک بار بگین جوابو دیگه ما اکثرا با بچه کوچیک میایم اینترنت 10 دقیقه وقت داریم باید 2 ساعت دنبال گزینه مورد نظرمون بگردیم اونم تازه اگه دیگه وجود داشته باشه
چی بگم والا
آقای زاهد من یه هفته ست با قسمت کلوبهای من مشکل دارم و هنوز حل نشده طبق قولی که داده بودید امروز باید نی نی سایت بدون مشکل رو داشته باشیم که متاسفانه نسبت به هفته قبل هیچ تغییری نکرده و هنوز هزاران مشکل داره
الهم صل علی محمد و آل محمد
عاقا بخش (کودک من) کووووووووووووووو؟؟؟!؟؟؟!؟؟
دست همیشه به معنای آغوش نیست! گاهی فقط امنیت است.......... مثل «دست پـــــــــــدر»!!!! هیچ جای دنیا امنیت دستهای پدر و مادر رو نداره ! پدر و مادر تنها کسانی هستن که وقتی دیگه نداریمشون قدرشون رو میدونیم… برای شادی روح تموم پدر و مادرای آسمونی "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"****** اگه تونستین برای پدرم یه فاتحه مرحمت کنید.
با سلام، میخواستم بدونم کی آپلود عکس فعال میشه و میشه عکس تو تاپیک گذاشت....؟؟
جهت عضویت در کانال تل-گرام به شماره 09335994864 پیغام دهید اینستاگرام : milani cosmetics of Iran وب سایت: www.mymilani.com
Server Error 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. کلوب های من همچنان ارور میده و توی کلوب های عمومی هم نمیشه پست گذاشت
بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚