2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست
من هنوز مشکل دارم تو کلوبهااااااااا اولا لیست کلوبهاای خودمو نمیتونم ببینم خطای 404 میده دوما کلوبی که عضوم فقط میتونم بخونم ... کادر تایپ کردن نداره برام
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
سلااااام اقای زاهد ممنونممم از زحماتتون سایت خیلی بهتر شده نسبت به چند روز پیش یه خواهش اینکه: من مردم و نتونستم همچناان تو کلوب پست بزارمم..لطفا رسیدگیی کنیید
اموزش و اجرای هنرهای دستی مدرن آیدی اینستگرام simrad.handmade

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوز مشکل دارم تو کلوبهااااااااا اولا لیست کلوبهاای خودمو نمیتونم ببینم خطای 404 میده دوما کلوبی که عضوم فقط میتونم بخونم ... کادر تایپ کردن نداره برام
if u obey all rules , u will lose all funs
سلام جناب زاهد چرا بعضى ها میتونند عکس بزارند اما بعضى ها مثل من و دوستان دیگر نمیتونیم عکس بزاریم این واقعا جای تعجب داره براى یه عده درست شده اما براى یه عده دیگر هنوز خراب
قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
سلام آقای زاهد خسته نباشید من در حال حاضر نمی تونم با تب لتم کامل قسمت نی نی سایت من رو ببینم جون رفته زیر آواتارم و حتی دکمه ورود هم بصورت کامل دیده نمی شه در صورتیکه تو تم قبلی مشکلی نداشتم. میخوام بدونم مشکل عدم سازکاری بروزر من هستش یا مشکل تم جدید هست و اصلاح میشه؟ ممنون میشم راهنمایم کنین
ببخشید اگر تو قسمت فروشگاه تاپیک بزنیم اصلا تو صفحه اصلی نمایش داده نمیشه. ولی سرعت سایت خوب شده...خیلی.... ایشالله این ایرادای جزئیش برطرف شه.
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
و یه مطلب دیگه من نمیتونم کسی رو به کلوب دعوت کنم.....
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
اقای زاهد وقتی روی عنوان تاپیکا کلیک میکنیم اینقدررررررررررر توضیحات اضافه درمورد زمان وساعت وتاریخ استارتر تاپیک نوشته میشه که اسم استارتر تاپیک داخل این همه جزییات پیدا نیس!!!!!! بهتر نیس فقط اسم استارتر تاپیک نوشته بشه وصبح وبعدا زظهر وتاریخ وزمان دقیق رو حذف کنید!!!