2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 2330 پست
سلام وقت بخیرررررررررررر مشکل وارد شدن به کلوب برای من تا حدودی حل شده ... مثل بچه گداها باید پشت ویترین بشینم و صحبتهای بقیه رو بخونم ... ولی نمیتونم تایپ کنم !!! کادر تایپ کردن ندارم !
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی سایت قبلی خیلی باکلاس و پیشرفته و با پرستیژ بود ... این مثل مهدکودکه
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
در قسمت مباحث مورد علاقه هم جلوی هر مبحث یه پرانتز هست که تعداد پستهای نخونده نوشته شده.... وقتی وارد تاپیک میشم و اونارو میخونم و برمیگردم به صفحه مباحث مورد علاقه باز هم همون تعداد پست نخوندرو نشون میده
هنوز کلوبها خیلی مشکل داره روی کاربری افراد کلیک کنی ارور میده و نمیتونیم به کلوب دعوتشون کنم
خرید از انگلیس،آمریکا و سایتهایی که دلیوری مستقیم به ایران دارند..http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=19559
با سلام چند ساله دارم با این سایت کار میکنم تا حالا انقدر مشکل دار ندیده بودمش ما به همون شکل و شمایل قبل راضی تر هستیم اصلا نمیشه وارد کلوب شد تبادل نظر اوضاعش بهتره ولی صفحات کلوب ها راحت باز نمیشه یا کامل باز نمیشه یا نمیشه پست گذاشت واقعا متاسفم
چرا اینجوریه امروز نمیشه نظر وارد کرد توی تاپیکمون هی هر چند ثانیه کادر اظهار نظرش غیب میشه اه خسته شدم از این نی نی سایت جدید خییییییییییییییییییییلی مزخرفه
خاله ها به وبلاگ دخترم سر بزنید؛خوشحال میشیم نظر بدین http://zahratala93.niniweblog.com/ ღღدختر خوشگلم 29 فروردین اومد تو بغلمღღ
مانا جون توی نی نی سایت من که میری باید یه بار دیگه ورود داشته باشی همونجا کلوچ ها رو بزن کلوچ های عمومی لیستش میاد بالای لیست کلوپ ها ریز نوشته کلوپ های من
..آنچه که چشم انتظارش هستید زمانی به سراغتان میاید که اصلا انتظارش را ندارید.. خدایــــــــــــــــــا شکرت.......[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]