2777
2789
عنوان

افتادن بچه از تخت

141 بازدید | 10 پست

سلام دوستان امیدوادم همیشه خوب باشین،پسر من ۸ ماهو ۱۰ روزشه دزردز عصر همین ساعت با صورت از روز تخت افتاد، بینز چپش اندازا نیم قطره حتی کمتر خون اومد ولی بعد ک توشو چک کردم جراحت یا خونریزی نداشت ب لطف خدا.سرامیک بود ولی به خواست خدا اونجا پایه طناب آپارتمانی بود و فقط صدای اون اومد بنظر سرش ب زمین نخورد، انققققدر سریع و جلوی چشمم اتفای افتاد چون کنارش بودم ک باورم نمیشه، از دیروز حال عمومیش کاملا خوبه و دیشب فقط یک بار بخاطر ریفلاکسش و دقیقا ۴ ساعت بعد از حادثه یکم بالا آورد...دیگا بعدش کاملا عادی و بی علائم  الان ۲۴ ساعت گذشته یعنی دیگه خطر برطرف شده؟اگا تجربه ای دارین ممنون میشم بهم کمک کنید❤😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله که چیزی نیست

برای اطمینان ببر اورژانس عکس بگیرن، فک کنم رایگان باشه

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
چشم

عزیزم نمیتونی بگی به خاطر معدشه باید ببری سریع دکتر عکس بگیرن از سرش من دخترم افتاد گفتن عکس mriگرفتیم گفتن اگر تا فردا بالا میاره مشکلی نیست .بعد پسر خیلی ضعیف تر از دختره تو نوزادی حتما الان ببر بیمارستان اورژانسی عکس بگیر 

اسنا جونیییییییییییی قبل هستم کاربری دوم هستم از ۹۸ عضو اینجام ✋✋✋✋✋✋
سلام عزیزم بردم دکتر سونو مغز داد الحمدلله سالم

خدا رو هزاران بار شکر تو فکرت بود تو رو خدا مواظبش باش دختر منم یک سال و نیمش بود از از رو پیش خوان افتاد شد اولین بار و آخرین بار هیچ وقت چشم ازش برنداشتم با این که بچه اذیت میشه درد می‌کشه به نظر من مادر هزار بار دور از جونت میمیره و زنده میشه

خدا رو هزاران بار شکر تو فکرت بود تو رو خدا مواظبش باش دختر منم یک سال و نیمش بود از از رو پیش خوان ...

الهی فدات...بخدا از اون روز حتی دستشویی ام میترسم برم، ماشالله خیلی شیطونم شده، همش جلو چشممه دیگه مراقبم...خدا دختر کوچولوتو نگهداره❤

الهی فدات...بخدا از اون روز حتی دستشویی ام میترسم برم، ماشالله خیلی شیطونم شده، همش جلو چشممه دیگه م ...

زنده باشی عزیزم .خدا نکنه تنت سلامت باشه برای جگرگوشت  آره میگذره اینا بزرگ میشه به امید خدا همش خاطرس این فضول بازیاشون مواظب دوتایتون باش خواهری 😘❤️