2777
2789

من قبل بچه دارشدن خیلی ایراد میگرفتم از مامانا.چون خیلی روی تربیت حساسم.خیلی شعارا میدادم.الان که مادر شدم میفهمم چقدر صبرجمیل واعصاب قوی میخواد وگاهی واقعا مادر کم میاره .من گاهی دست خودم نیست وقتی بچم ساعت ۵ صب میخوابه عصبی میشم وداد میزنم.خیلی نگران تربیتشم واینکه نگرانم بچه عصبی باربیارم😭.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
عزیزم خیلی سخته خیلی  صبر زیااااد میخواد مادری وقتایی حالت خوبه جبران کن براش

درحالت عادی خیلی مهربونم اصلا کاریش ندارم بهش میرسم بازی.آزادی.ولی امان ازوقتایی که حالم بده.همش ۱۵ ماهشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخ دقیق مثل منی. منم الان که خودم بچه دار شدم نمی دونم چه غلطی کنم فقط میتونم بگم غلط کردم.

اینقدر تربیت سخته ومسولیت بزرگیه آدم میگه کاش بچه نمیاوردم

منم عین خودت فکر میکردم بقیه بلد نیستن بچه تربیت کنن سر بچه اولم موفق بودم با اینکه شیطون بود ولی در نهایت با حرف میشد تربیتش کرد جوری که همیه میگفتن نکارین بچه تربیت کنه و بسسسسسس😁 امااااااا دومی تمام معادلات منو از بچه داری بهم زد حرف  خودشه سه سالشه منو به خدا رسونده 😂😂😂

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
سعی کن صبور باشی و همیشه با بچه از طریق بازی و رفیق شدن ارتباط برقرار کن و تو بازی خیلی راحت میتونی ...

۱۵ ماهشه.شبا خیلی دیر میخوابه راههای مختلف امتحان کردم دکترم بردم .منم واقعا حالم بدمیشه بیخوابم

واقعا سخته ..منم با اینکه بچه ندارم ولی مامانا سوالایی ک میپرسن من حتی نمیدونم چ واکنشی داشته باشم

خییلی تاخود آدم مادرنشه نمیفهمه

منم عین خودت فکر میکردم بقیه بلد نیستن بچه تربیت کنن سر بچه اولم موفق بودم با اینکه شیطون بود ولی در ...

خداصبرت بده .من اخه هنوز ۱۵ ماهشه.شبا دیر میخوابه 

اولی راس ۹ و نیم خواب بود دومی اصلا هیچ قانون پذیر نیست هنو  که هنوزه بیداره از ۱۰ صبح تا حالا هر آتیشی هم بگی سوزونده منم بدو بدو دنبالش بودم کلا از بچگی کولیک داشت فوق العاده هم شیطونه مقاوم به خوابه و هفته ای یه چیز بزرگ رو توی خونه نترکونه اون هفته تموم نمیشه دیگه روزانه خرابکاریای کوچیکش بماند..‌من کلا به صبوری معروفم ولی سر این یکی دیگه بریدم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

منم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم بچم ۱۸ ماهش بود و تا پنج صبح بیدار بود و بپر بپر میکرد طوری که همسایه هامون شاکی شده بودن تا اینکه یه مسافرت دو هفته ای رفتم خونه مادرم اونجا با بچه های دیگه بازی میکرد و حسابی خسته میشد و ساعت ده شب میخوابید. بعد از اون خوابش تنظیم شد وخونه خودمون هم نهایت تا دوازده شب دیگه حتما می خوابید. به شمام پیشنهاد میکنم حتما یه مسافرت برید.

اولی راس ۹ و نیم خواب بود دومی اصلا هیچ قانون پذیر نیست هنو  که هنوزه بیداره از ۱۰ صبح تا حالا ...

خیلی خوبه که صبوری من اعصابم بعدزایمان بشدت ضعیف شده افسردگی داشتم تادوماه اول

منم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم بچم ۱۸ ماهش بود و تا پنج صبح بیدار بود و بپر بپر میکرد طوری که همسا ...

اره وقتایی که میرم خونه پدرم مشغوله ونهایتا ۱۲ میخوابه ولی وقتایی که خونه خودمم چون تنهاییم وشوهرمم نیست وشبکاره دیگه همش بهانه گیری ودیرخوابیدن