2777
2789

سلام امروز پسرم رو ختنه کردم دکتر فقط استامینوفن داد وگاز استریل داد گفت هر دفعه پوشکش عوض میکنی بتادین بریز رو گاز روش بزار  الان میخواستم پوشکش عوض کنم دیدم گاز چسبیده خیلی اذیت شد تا جدا کردم پماد چیزی هم نداد که چرب کنم لطفا بگین شما چه مراقبت هایی انجام می دادین بعد ختنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمن گفت مدام بشورش شامپو بچه بزن

پماد چشمی هم داد گفت کم بزن فقط وقتی خیلی خشک بود

سر ده روز هم افتاد

باران ابراهیمی عزیزم لطفا کاربریمو دیدی حتما بهم پیام بده هنوز شماره قبلیمو دارم...

سلام گاز و بتادین ؟؟؟!

روش درستی نیست
پسرم رو به روش چهارتابخیه سال۸۹ دکتر ختنه کرد فقط وازلین طبی داد و گفت تند تند بشورش ووازلین بزن کم کم چهارتا بخیه با شستنش افتاد

مافقط پماد داد گفت سه باردرروز بزنم واگر مایع زرد رو التش بود با پنبه مرطوب کمی پاک کنم .همین

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
پرسیدم گفت لازم نیس نمیدونم چرا

والا من دوتا پسرامو با حلقه ختنه کردیم،هر دو تا دکتر تاکید داشتند حلقه چرب بشه تا راحت تر بیفته

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم