جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
درسته حرفت ولی یوقتا می شه بالاخره انسانیم شاید باورت نشه ولی بوضوح میدونم دست خدا همراهم بود که تو ...
اتفاقا با این مطالیب و تاپیکهات تعجب کردم از این نوع تاپیکت.الن به جوابم رسیدم.چون بعضی از تاپیکهاتو امشب خوندم و میدونستم قوی و با اراده هستی.انشالا که مشکلاتت حل شده باشه.چون تاپیک مربوط ب پارساله و الان دارم جواب میدم.الان خوبی عزیز.بدهی ها پرداخت شده؟
اتفاقا با این مطالیب و تاپیکهات تعجب کردم از این نوع تاپیکت.الن به جوابم رسیدم.چون بعضی از تاپیکهاتو ...
سلام عزیزم
قربانت
خداروشکر الان شرایط بهتره یه مدت سختیای زیادی رو پشت سرهم با همسرم تو غربت تحمل کردیم یه جاهایی خسته می شدیم ولی الحمدلله به لطف خدا و آقا امام رضا(ع) شرایط مون بهتره
سلام عزیزمقربانت خداروشکر الان شرایط بهتره یه مدت سختیای زیادی رو پشت سرهم با همسرم تو غربت تحمل کرد ...
خدارو شکر ابجی جون.میدونم با شناخت کمی که ازت اینم توی تاپیکات دارم اراده اهنینی که داری و مهربونیت و تکیه کردنت به ائمه و از همه مهمتر خدا از پس تمامی مشکلات بر میای همینجور که تا الانش اومدی.خدارو شکر.به امید گشایش در کارها و روزی پربرکت انشالا روز به روز اوضاعتون حتما بهتر میشه.امییییین
عزیزی لطف داری الهی آمین با دعای شما به لطف خداوند که همیشه سلامت و شاد باشین
عزیزم محتاج دعاییم.ولی چشم حتما دعا میکنم.حتما.بازم از تاپ های زیبایت و زیباتر از اون اینه که یاداوریها خودش میتونه تاثیرپذیر باشه حتا اگه از همه ی این تاپیکها فقط یک نفر کمی تغییر کنه حتا در حد یکساعت.