2777
2789

سلام خانما  خوبین من می‌خوام برای آشپزخونه یه گلیم یا موکت یا نمی‌دونم چی بگیرم واقعا ..لطفا راهنمایی کنید چه مدلی الان مده و قشنگ و شیکه بگیرم ..البته ما مستاجریم ..الان شش متری میخوره آشپزخونه ولی جای دیگه بریم معلوم نیست چطوریه؟ بنظرتون چی بگیرم شیک باشه 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه فرش فانتزی بگیر برای وسط آشپزخونه لازم نیست همه جاشو پر کنه تو هر خونه ای هم که بری میخوره میتونی بندازی وسط

دستپختم عالیه اگه جایی در مورد غذا نظر دادم مطمعن باش خوبه  
2804

برای اتاق دخترم موکت پرز بلند طوسی روشن گرفتم خیلی قشنگه. موندم از همین موکت برای اشپزخونه بگیرم یا فرش۴متری بگیرم. ماهم مستاجریم بهش فک کردم اگه ازاینجا بلند شیم اون موکتی ک برا اشپزخونه گرفتم اگه اندازه اشپزخونه بعدی نباشه ولی میتونم تو اتاق خواب بندازم.ولی گیلیم خوشم نمیاد زیادی تکراری شده دیگه همه دارن.

خدای مهربون شکرت😍
یه فرش فانتزی بگیر برای وسط آشپزخونه لازم نیست همه جاشو پر کنه تو هر خونه ای هم که بری میخوره میتونی ...

عزیزم آخه مشکلم اینه تو خونه قدیمی هستیم کاشی هست از اون قدیمیا که لکه لکه هست منم مجبورم بپوشونم

برای اتاق دخترم موکت پرز بلند طوسی روشن گرفتم خیلی قشنگه. موندم از همین موکت برای اشپزخونه بگیرم یا ...

آره منم دارم به همین فکر میکنم که یه چی شیکی باشه که بتونم بعداً هم ازش استفاده کنم تو اتاق یا راهرویی جایی..والا من اون پالاز موکتی که شما میگی عمم داره خیلیییی مو میگیره بدم میاد ..گلیم منظورم از اون قدیمیا نیست از این جدیداش خیلی شیکه

عزیزم چنده شش متریش چند درمیاد ..رنگ روشن نمیخام البته ..میگم از این خشتیا هستا سنتی میگن چیه اونا خوب نی بنظرتون

آره منم دارم به همین فکر میکنم که یه چی شیکی باشه که بتونم بعداً هم ازش استفاده کنم تو اتاق یا راهرو ...

والا این مو نمیگیره.من گیلیمم دارم ک بیشتر مو میگیره.

خدای مهربون شکرت😍
عزیزم چنده شش متریش چند درمیاد ..رنگ روشن نمیخام البته ..میگم از این خشتیا هستا سنتی میگن چیه اونا خ ...

ما گرفتیم متری۳۶۰تومن بود .اون خشتیام گیلیمن.اصلا با گیلیم ارتباط نمیگیرم. باز فرش فانتزیا قشنگترن

خدای مهربون شکرت😍
والا این مو نمیگیره.من گیلیمم دارم ک بیشتر مو میگیره.

نمی‌دونم والا توش موندم یه عکس ازش میدی لطفا

2809