2777
2789
عنوان

من ی دختر ۱۶سالم بیاین

320 بازدید | 12 پست

بچه ها من ی دختر ۱۶ سالم ک گوشی ندارم و بر خلاف همه دوستام گوشی دارن و منم دوست دارم مثل همسنام باشم ن ک گوشی داشته باشم مامانم روزا برای گوشیش رمز میذاره و من نمیتونم مث دوستام ۱ ۲ ساعت بعد از درسام تو فضای مجازی باشم ترازمم ۵۰۰۰ این‌است بنظرتون چی بگم قبول کنه گوشیشو روزا باز بذاره ی متن تاثیر گذار بگید چون حس بچه بودن بهم دست میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرت کار خوبی میکنه انشاءالله دانشگاه قبول شدی دیگه گوشی رو برات می‌خره. به نظر من که گوشی برای بج ...

عزیزم منم گوشی نمیخوام بخاطر درسم حتی گوشی خودشو بهم نمیده

مادرت کار خوبی میکنه انشاءالله دانشگاه قبول شدی دیگه گوشی رو برات می‌خره. به نظر من که گوشی برای بج ...

عزیزم اتفاقا اینجور نیست برا همه من کلی از دوستام باهاش نمونه سوال حل میکنن فیلم اموزشی میبنن و درسشون اوکی تر هم میشه 

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود

کاملا غلطه شما یک نفرو دیدید که از گوشی بد استفاده می‌کرده اون بچه خوب بلد نبود حد و‌ مرز تاشو نمیدونسته

عزیزم اتفاقا اینجور نیست برا همه من کلی از دوستام باهاش نمونه سوال حل میکنن فیلم اموزشی میبنن و درسش ...

چند ساعت محدود برای درس اشکال نداره اونم زیر نظر والدین.  ولی کلا به نظر من نباید برای بچه ها گوشی شخصی هوشمند خرید. مخصوصا تاعاقل و دانا نشدن.

من دیدن بچه های ۹ ده ساله ای که با گوشی چیا که ندیدن و چقدر براشون بد بوده