2777
2789
عنوان

بعدمصرف قرصزسایتوتم چرا خونریزی نکردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15403 بازدید | 132 پست
اگه خیلی میترسی امروز برو سونو ، حتا توی خونریزی هم سونو میکنن . خیالت راحت میشع، اینقدر هم نترس . ه ...

اصلا خونریزی ان چنانی ندارمم هرچند ساعت یه بار یه چیز مایع میاد که یکم رنگ خونم  قاطی بهش نمیشه گفت خون 

من اینجا کسیو ندارم بچه ی کوچیک ترم دارم هیچکس نیست ک هوامو داشته باشه یا حداقل بچمو نگه داره 😢بیشتر ترس و استرس به خاطر تنهاییمه 😞 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم من رفتم سونو جنین مشاهده شد میخوام قرص سقط بگیرم مصرف کنم الآن ۶ هفته ۵ روزمه شما چجوری ق ...

سلام عزیزم  نمیدونم والا طریقه ی مصرف های زیادی هست فقط از حای مطمئن بگیر قرصتو  ک اصل باشه  

اگه خیلی میترسی امروز برو سونو ، حتا توی خونریزی هم سونو میکنن . خیالت راحت میشع، اینقدر هم نترس . ه ...

برم فقط بگم چند تا لک دیدم خود به خودی نمیخوام بگم ک قرص مصرف کردم  شک نمیکنن؟  اصلا  تاوقتی ک خودم نگم   میفهمن ک قرص مصرف کردم یا نه؟  چون نمیخوام بدونن میخوام بگم ک چند تا لک دیدم  بعد دیگ  اون خودش برام سونو مینویسه 

برم فقط بگم چند تا لک دیدم خود به خودی نمیخوام بگم ک قرص مصرف کردم  شک نمیکنن؟  اصل ...

خب راستش رو بگی چی میشه؟ برای دکترا این چیزا عادیه، و اینکه میتونی هم نگی ، بگو یه سونو برات بنویسه. اگه راسنش رو بگی ممکنه کمکت کنه و دارو بده بهت

خب راستش رو بگی چی میشه؟ برای دکترا این چیزا عادیه، و اینکه میتونی هم نگی ، بگو یه سونو برات بنویسه. ...

رفتم بهش نگفتم ک قرص استفاده کردم سونو نوشت گفت کیسه سرجاشه😞 فقط دورش یه تغییراتی پیش اوکده یکم رشدش کم شده باید استراحت کنی و فلان اینا رو دکتر سونوگرافی گفت رفتم به دکترم نشون بدم نیود رفته بود 

من نمیخوام نگهش دارم بنظرتون چیکار کنم😢 توروخدا یه راه حل بگین  بنظرتون چون این قرص هارو استفاده کردم احتما داره ک ناقص به و دکترا خودشون بگن باید سقط بشه و از راه قانونی پیش بره؟  یا وایسنم ببینم اگ مشکلی نداشت دوباره خودم قرص استفاده کنم 😢

من نمیخوام نگهش دارم بنظرتون چیکار کنم😢 توروخدا یه راه حل بگین  بنظرتون چون این قرص هارو استفا ...

برو فردا با همون دکترت صحبت کن، الان فقط ساک هست راحتتر میشه سقط کرد. کاش من جای تو باردار بودم 😪

من نمیخوام نگهش دارم بنظرتون چیکار کنم😢 توروخدا یه راه حل بگین  بنظرتون چون این قرص هارو استفا ...

گلم من از دکترم پرسیدم گفت مطمئنا اون قرصا ناقص می‌کنه بچه رو البته که بعضیا اینا دو سه تا استفاده کردن پشیمون شدن نگه داشتن. بچه سالم بده من که هیچ خونریزی نداشتم ولی تو میگی داشتی خونریزی به دکتر بگو حتمااا 

برو فردا با همون دکترت صحبت کن، الان فقط ساک هست راحتتر میشه سقط کرد. کاش من جای تو باردار بودم 😪

دکترم اصلا اهل اینکارا نیست از این کارا نمیکنه  نمیدونم بخدا چیکار کنم موندم 

گلم من از دکترم پرسیدم گفت مطمئنا اون قرصا ناقص می‌کنه بچه رو البته که بعضیا اینا دو سه تا استفاده ک ...

شما چیکار کردین؟  الان قرص گرفتین استفاده کردین؟