2777
2789

من همین جکریش که ناامید بودم الان دیدم کنکور ۲۵ درصد شده تاثیرش ناامید شدم

با فیلم های دکتر هلاکویی خیلی زندگیم بهتر شد 🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک کلا اعصابم خراب شد دلم میخاد یه دعوای اساسی کنم دلم خنک بشه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
سلام میشه از مزیت های دانشگاه فرهنگیان بگید؟ چرا همه دوست دارن اونجا قبول بشن؟ کارکنانش حقوقشون چطور ...

حقوقش کمه ولی ساعت کاریش برای خانما خوبه

شغلت صد در صدیه

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

ن ۲۵ درصد شد منم مثل تو دیپلم تجربی دارم میخوام انسانی کنکور بدم

نه ۵۰ ست

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

میگم واسه ثبت نام معدل چه سالس نیازه 

من دوتزدهمم

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤