daryadokht مدیر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 6411 عنوان ناهار چی دارین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 52 پست من حامله ام شوهرم ناهارا خونه نیست هوس ساندویچ مرغ کردم یه جا هست ساندوچ هاش عالیه اومدم ساندویچ مرع و دوع سفارش دادم الانم منتطرم سفارشمو بیاره😋😋شما چی دارین ناهار؟ 1402/09/05 | 13:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدک_خانمی عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 1774 همون سوسیس و کاهو و گوجه وخیارشور 😅 نمیدونم شما بهش چی میگین نوش جون وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
bahariin عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 3624 نوش جون ممنون بلاخره یچی میشه دیگه ... تحمل کن دوست خوبم ، میگذره ... برا منم گذشت و میگذره ... دلم خوشه به بودن دو تا دخترام ❤️❤️ اگه احیاناسوالی درباره ریاضی یافیزیک داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 🌿
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 9388 گوشت وبرنجبرای داداشمم سیب وزمینی وتخم مرغ اب پز خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
دههشصتی۱۳۶۵ عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 435 نوش جان بنظرت الان بیرون توریحان فریزشده ش هس بخرم؟ نمیدونم ما خودمون تو شهرستان داریم میریم میکنیم وبیرون نمیخرم
دلتپنده عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 6210 نمیدونم ما خودمون تو شهرستان داریم میریم میکنیم وبیرون نمیخرم نوش جاااان خدایا!من یاغی نیستم✋
daryadokht مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 6411 آش ترش منم هوسم بود مامان جون زحمتشو کشید تو عمرم فقط یه بار آش ترش خوردم دوست خواهرم پخته بود خیلی خوشمزه بود اون کنارش ماهی شور و تربچه ام گذاشته بود طرز تهیه شو بابد از گوگل درآرم😍
daryadokht مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 6411 ماهی چقدر خوشم میاد دوران بارداری شیرینه مخصوصا اون جا که هرچی هوس کنی شوهرت میخره🫶🏻😍 تا حالا تجربه بارداری نداشتم بار اولمه ولی کلا شوهرم هر چی بخوام میخره مهم نیست حالا باردار باشم یا نه😅😅