2777
2789
عنوان

افسزدگی شدید بعداز مهمونیا🥲

350 بازدید | 13 پست

من نمیتونم ب کسی نزدیک شم 

چیزی بنام دوست و رفیق و قبول ندارم 

درونگرام و خیلی کم جایی میرم 

ازمهمونی دادن متنفرررررم 

و وقتی مهمومی برم تا چندوقت شدیدا افسرده میشم و از اون ادما متنفر حتی خونه مامانم .. 

دلم نمیخواد کسی هیچییییی ازم بدونه ارتباط تلفنیام صفره 

تو گروه ها اصلا عضونمیشم 

و اگه شمارم  دست فامیل یا کسی بیفته سریع خطمو عوض میکنم  از حرف زدن با ادما عذاب  وجدان میگیرم 

و اگه باکسی مکالنه داشته باشم خودمو سرزنش میکنم و عذاب میکشم .... 

کسی اینطوریوده؟ 

یک زن از عشق تو جان داد، ولی خاک نشد🖤تلخیِ حادثه از ذهنِ خدا پاک نشد🖤در غم مُردن او آینه ی ماتِ اتاق همنشینِ ِ رُژ وسنجاقِ سر وُ لاک نشد🖤روحیاتش که به هم ریخت شبی زد به سرش🖤بی صدا بود جنونش وَ خطر ناک نشد🖤!گرچه می خواست همه خاطره ها را ببردسهم او بیشتر از ظرفیت ِ ساک نشد🖤از سر سادگی اش بود... به تو رو آورد ...باورت داشت و یک ثانیه شکّاک نشد🖤آن قَدَر مُرد برایت که تو را مرد کند !چشم تو هرگز از این مرثیه نمناک نشد..🖤متاهلم و دوتا پسرخوشتیپ دارم♥️

منم درونگرا محسوب میشم ولی هیچکدوم از این حالتا رو ندارم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون مورد ک بعد مهمونی و عروسی تا چن روز افسردگی میگیرم خودمم 

میدونی بخاطر رفتار ادما باهاته وقتی تو جمعا تحویلت نگیرن و اعتماد به نفستو خورد کنن اینجوری میشی 

و اینکه منم اصلاا دوس ندارم کسی ازم چیزی بدونه... 

با اینکه تیپ شخصیتیمم میانگراس

من هستم 

اما نه در حد شما

شما دیگه آخرشی🤪

اما از روابط زیادی خوشم نمیاد

که چی بشه ۶دما هم صبح هم شب همدیگر ببینن ..من امشب مهمونی برم هفته دیگه جایی نمی رم که همون مهمونای دیشبی باشن

معتقدم دلمون باید برای همدیگه تنگ بشه بعد همدیگر رو ببینیم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

منم تقریبا اینجوریم

از مهمونی رفتن و مهمونی دادن خو‌شم نمیاد از ارتباط نزدیک با افرادی که میشناسمشون (بجز خانوادم) خوشم نمیاد دوست ندارم در موردم اطلاعاتی داشته باشن 

از حرفای حاله زنکی بدم میاد.... تو تنهایی هام و فقط با خونواده و دوستای نزدیکی که خودم میدونم، لذت میبرم ولی بجز این دایره حس خوب اصلا نمیگیرم که آشفته هم میشم... 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

من مث تو ولی نه به این شدت 

همین الان سرش عصبی شدم آخه این رفتار ها اذیتم میکنه دوست دارم ارتباط برقرار کنم دوست دارم صمیمی شم ولی نمیتونم میبینم به ارتباطام‌ 

این رفتار ها اصلا خوب نیس باید درست کنیم خودمونو

hope is dangerous thing for a woman like me to have 

می دونی چکار کنی تو هر محفلی وارد می شی

سکوت کن..زیاد حرف نزن

من از وقتی که زیاد حرف نمی زنم و بیشتر شنونده هستم آرامش دارم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

بله بنده اینطورم  فقط خطمو عوض نمیکنم.. ازمهمون شدیدا متنفرم. وشاید یکسال ی بار بزور برم خونه کسی.. 2 ساله خونه مادرم نرفتم 😐

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...)