2777
2789
من پیش برادر بهروز یعنی بهنام مقدادی بردم بچمو.خدا خیرش بده خیلی خوب بود.جالبه که خونه من غربه اون مطبش تو فرجام منم سه ساعت تو ترافیک بودم تا از غرب برسم شرق ولی من راضی بودم.دکتر ایمانی تو باغ فردوس هم میگن عالیه
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم روزی مثل شما دنبال دکتر گوارش اینجا میگشتم فقط امدم بهت بگم پیش کدوم دکتر ها نری که تو این سایت ...

عزیز میدونم خیلی سال گذشته 

شما برای رفلاکس پیش کی رفتید؟؟؟

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
منم روزی مثل شما دنبال دکتر گوارش اینجا میگشتم فقط امدم بهت بگم پیش کدوم دکتر ها نری که تو این سایت ...

سلام وقتتون بخیر

میشه کمکم کنید ؟ شما پیش کدوم پزشک رفتیذ؟

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
شما هم بچتون مشکل ریفلاکس داره  بچه ی منم داره درمونده شدم بچه شما چند ماهشه ؟؟ مشکلش رو چطور ...

والا رفته تو ده ماه هنوزم باهاش درگیریم

نکسیوم دادم خیلی بهتر شده

والا رفته تو ده ماه هنوزم باهاش درگیریم نکسیوم دادم خیلی بهتر شده

بچه ی شما تو بیداری شیر میخوره ؟؟ مشکلش در حال حاضر چیه ؟؟ وزنگیریش چطوره ؟؟

من بچم رو دیروز بردم مطب دکتر صیقلی خودش مرخصی بود جاش دکتر اله وردی بود دکتر خوبی بود و نیم ساعت برام وقت گزاشت فقط خیلی تند تند حرف میزنه 

بچه ی من۸ماهشه و هنوزم تو بیداری شیر نمیخوره