2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن این دنبال رند بازی بود

اینجور وقتا سکوت نکن بگو باشه توو محضر مهر باید بدی 

یا سریع راجب شرایط عقد حرف بزن دوتا دختر بزنن توو دهن این پسراا جرات نمیکنن دیگه از این حرفا بزنن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

ببین خواهرشوهر کوچیکم خیلی سر مهریه مشکل داشت خانواده خودش میگفتن ۵۰۰تا پسر میگفت ۱۰۰تا یبار بهشون گفتیم ۱۰۰تا قبول ولی شرایط عقد چیزایی که میگیم قبول میکنین وقتی دیدن مثله خودشون رفتار کردن باهم کنار اومدن 

مادر پسر مدام میگفت مهر خوشبختی نمیاره کمش کنین،همسرم گفت اره مهر برای خودتون شرایط ضمن عقد تضمین خوشبختیه 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
باهاش پیامکی در ارتباط بودم بنظرت چیزی بگم بهش یه جواب دندون شکن؟

به نظر من کلا شوهر وکیل و قاضی خطرناکه باید ازشون دوری کرد والله مردا همین جوری پاش بیفته خدا رو بنده نیستن چه برسه وکیل هم باشن ولی درکل مهریه بده نیستن آقایون هزار راه فرار داره ولی شما هم اگه خواستین امتحانش کنین بگین قبوله ولی حق طلاق حق حضانت فرزند و حتی حق اشتغال که الان خودش هم اصرار داره بهش رو بگو می‌خوام و به عنوان شرط ضمن عقد بیارش ببین قبول می‌کنه بعدم بگو چون منم شاغلم هر چیزی که هر در زمان ازدواج خریدیم باید سه دنگ سه دنگ بشه

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
چه بیشرفیه شوهرت لعنت به بعضی مردا بعضیا از مرد بودن فقط اسمشو یدک میکشن

20 سال من تو زندگی مرد بودم از من خورد از من پوشید الانم 2 ساله گذاشته رفته از خونه الانم میگه یا 3 میلیارد بده یا تا عمر داری طلاقت نمیدم