2777
2789
عنوان

فوبیای بیماری و سرطان

323 بازدید | 14 پست

سلام وقت بخیر . من ی دختر ۲۶ ساله م تازه عقد کردم . از بچگی فوبیای مریضی داشتم حتی وقتی کلاس اول بودم یادمه وبا اومده بود من لب به هیچی نمیزدم و از ترس وبا مریض شدم . هنوزم همونطور . همه چیو ب بدترین بیماری ها ربط میدم . مدام سرچ میکنم . ی مدت توهم ایدز زده بودم شدید چند بار تست ایدز دادم حتی از سر توهم شوهرمم میبرم ازمایش میگیرم بعد جوری استرس میگیرم تا جوابش بیاد ک نابود میشم از ترس... یا هر مشکلی پیدا میکنم به سرطان ربط میدم ی مدت توهم توهم سرطان رحم گرفتم بعد توهم سرطان سینه حتی حتی توهم سرطان بینی هم گرفتم ! یعنی در این حد نابود . حتی از بردن اسم سرطانم میترسم ولی باز میرم سرچ کردن واقعا دگ خسته شدم . کسی اینطور بوده خوب شده باشه؟ این مرض من درمانی داره؟ روانپزشک هم رفتم ی دوره ی مدت خوب شدم  نرفتم دوباره عود کردم .این وسواس فکریو برا اطرافیانمم دارم . برا پدر مادر و خواهر .. واقعا این مردن چیه ک من انقد ازش میترسم .خوشبحال کسایی ک بیخیالن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
حتما پیش روان پزشک برو خیلی کمک کنندس خیلی زیاد. از هیچی نترس و همش بهش فکر نکن چون جذبش می‌کنی&nbs ...

این حرف بدتر منو ب وحشت میندازه . همش فکر میکنم چیزیم نباشه انقد بهش فکر میکنم تا بیاد و بدتر نابودم میکنه

من مث روانیا میفتم دنبااش . همش تو دکترم . بی دلیل . با ۲۶ سال سن !

دور از جونت.. ولی خوب حوصله ای داری که میفتی دنبالش...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
دور از جونت.. ولی خوب حوصله ای داری که میفتی دنبالش...

از ترسمه ‌.. یهو میگم باید بدونم چیه . خب کسایی ک اینطورن ۲ دسته ن یا از دکتر وحشت میکنن ک برن یا مث من پهن میشن تو دکتری

از ترسمه ‌.. یهو میگم باید بدونم چیه . خب کسایی ک اینطورن ۲ دسته ن یا از دکتر وحشت میکنن ک برن یا مث ...

عزیزم انشاالله که دیگه فکرای منفی نیاد تو سرت..

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
اره خیلی بده.. وسواس فکریه فکر کنم... شوهرم همش بهم میگه بیخیال باش ولی مگه میشه؟؟؟

من برا اینکه جواب ازمایش ایدزم بیاد چنان وحشت کرده بودم ک شوهرمم با من ترسید! چرا این توهمو زدم؟ چون تو ی جمعی بودیم ی نفر اونجا ایدز داشت بعد اونجا پشه داشت و منم نیش زد . گفتم تمومه گرفتم .. در حالی ک رفتم دکتر گف امکان انتقال از این طریق صفره

2810