پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
عزیزم شما ۱ابان تاپیک کذاشتی دکتر هیچی نذیده تو سونو ماشاالله الان بارداری؟ اخرین پریودت کی بوده و لینکه ۱۳ پریودت رفتی سونو ننوشته بود مایع ازاد دیده میشود؟
عه واقعا .مامان تیر ماهی .خوشحالم .میشه بگی چه علایمی داری ؟سنو قلب رفتی؟
ازمایشما فردا ببرم دکتر حتما قرص تقویتی میده بهم .میوه روزی چندتا مثلا کافیه؟
هیچ مولتی و کلسیم و ...نخور فقط فولیک اسید یک شبی یدونه بادام روزی چند تا بخور ...
بادام که میخورم .عناب روزی دوتا یعنی کافیه؟صبح بخورم ؟
بادام که میخورم .عناب روزی دوتا یعنی کافیه؟صبح بخورم ؟
بله ناشتا بخور
کلسیم و د نخوری ماه اول
مگه ازمایش بدی کم باشه دکتر بگه بخور
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰