2777
2789
عنوان

پیشنهاد بهتر

84 بازدید | 17 پست

من کلیپ درست می کنم بچگونه 

ساده و لی زیبا می‌دونم شاید بگید همه بلدن چیز خاصی نیست 

ولی دوست دارم این کار نه چندان خاص رو به عنوان یه شغل در نظر بگیرم 

خیلی کاغذ کوچیک یا تراکت تبلیغاتی هم درست کردم 

و در خونه های بقیه زدم اما خبری نشد 

حالا اگه کسی پیشهاد بهتری داره بهم بگه 

ممنون میشم اگه کسی نظری یا پیشنهادی داره حتما بهم بگه 

قصه گویی هم خوبه با صدای خودتون

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اینم یه راهیه 

مثلا عکس های زمان های مختلف  در قالب کلیپ خوب درس کن 

میتونی اول چندتا برا اطرافیان ب عنوان هدیه درس کنی بعد شماره آیدی خودتم خیلی ریز بریز توش که 😁😁 کسی خواست بهت بگه .  از تم های مختلف استفاده کن با اون حال هوای عکس ها جالب 

مثلا عکس های زمان های مختلف  در قالب کلیپ خوب درس کن  میتونی اول چندتا برا اطرافیان ب عنو ...

اتفاقا یه چندتا کلیپ رایگان هم درست کردم هم به عنوان نمونه هم به عنوان اینکه مثلاً بچشون نازه به این بهونه درست کردم

2804
2805
2801