2777
2789
عنوان

خاطرات زگیل و ایدز من

3432 بازدید | 48 پست

من با نامزدم ی رابطه خیلی سطحی داشتم عقد نیستیم 

نشون شده اون هستم 

متوجه شدم قبلا با چند نفری بوده 

از لحاظ سلامتی ایدز و زگیلش مطمعن نبودم 

وای دورانی ک با من بود همه شبکه های مجازی شریکی داشتیم خیانتی ندیدم ازش 

23 سالمه اصلن هیچ گونه عفونت واژن نداشتم و دخترم 

بعد از رابطه من عفونت واژن قارچی گرفتم 

زدم تو گوگل علت عفونت قارچ واژن زد به علت بیماری ایدز 

فک گذشته نامزدم میومد سراغم وری شده بودم ک من ایدز گرفتم دسترسی ب پزشک نداشتم 

شبو روز اشکو گریه تمامممممم علائم ایدز و من گرفتم 

ورم غده لنفاوری قارچ دانه اطراف واژن، اصن نمیتونستم غذا بخورم غذا رو نمیتونستم قورت بدم و من هر لحظه داخل گوگل و بیماری ایدز و دنبال میکردم و حالم بد و بدتر بود 

رفتم ازمایشhpv دادم جواب منفی بود 

تک تک علائم برطرف شد 

دونها زگیل نبودن 

نخوردن غذام ترس و حمله پانیک بخاطر مطالبی بود ک داخل گوگل نوشته بود راجب ایدز 

یک هفته زندگیم زهررررر بود ‌(امیدوارم برا بدترین دشمنم پیش نیاد) 

خواهههههش میکنم اشتباه منو جبران نکنین اصلا درمورد بیماری داخل گوگل سرچ نکنید اصلاااااااا تا لحظه دکتر رفتن صبر کنید

و رابطه حتی سطحی زیر بار نرین حتی اگر نشون شده هستین فقط زمانی عقد و ازدواج کردین 

من ب خدای خودم عهد بستم تا زمانی عقد و رسمی نشم دیگ اجازه نخواهم داد 

فقط ی سوال 

من نذر کردم 1 ملیون بدم کسی مشکلم حل بشه 

1 ملیون رو یکی از دوستام هدیه داده بهمایا تذرم قبول میشه اونو بعنوان نذر بدم کسی؟ 

تعداد رای : 25
نظرسنجی
نذرم قبوله
15
60%
ن قبول نیست
1
4%
هیچ درآمدی ندارم، قبول میشه چون هدیه داده ب خودم
5
20%
عیبی نداره بابا
4
16%

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شنیدم اچ ای وی تا ده سال پنهانه 

اینجوری نگو بهش🤕

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
من شنیدم اچ ای وی تا ده سال پنهانه 

شش ماه بعد رابطه تو آزمایش نشون میده. علایم استارتر هم فقط بخاطر استرس بوده هیچیش نیست منم یه زمان توهم زده بودم که ایدز دارم انواع علایمشو تو خودم پیدا میکردم از شدت استرس 

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍

یک میلیون رو بده به یه نیازمند 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔