2777
2789
عنوان

نمی دونم به روی خواهرشوهرم بیارم یا ن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 3759 بازدید | 51 پست
اینقدر نزدیکین با هم راضی هستین؟ من و خواهر برادرای شوهرم خیلی رسمی هستیم تعجب میکنم اینقدر نزدیکی ...

منم مثل شمام، اونا راحتن من ناراحتم😂 ایش اینقدر بدم میاد با برادر شوهرام راحت باشم

حس بدی میگیرم، فقط شوهر خودم🥰🤣🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگه بودم به برادرشوهرم همون اول می گفتم که خواهرت رو تو جریان بذار اون از من جلوتره خواهرته و تو ...

چه ربطی داره اخه 

جلو عقب جیه 

برادره از این خاسته به نظرم خواهرش اگه شخصیت داشت پیشه خودش میگفت وقتی داداشم منو آدم حساب نکرده چرا خودمو بندازم وسط 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
هیچی فقط گلو که دیدی بگو این سلیقه کی بوده چرا اینقدر از مد افتادس خلاصه بحثو اینجوری باز کن

ایول اینو خوب اومدی حتما اینو میگم 🙌

برای شادی روح پدران آسمانی صلوات 🌷🌷🌷
این رسمی نیس عزیزم این دیگه قهره و شکرآب بودن

همون دیگه تقریبا بین هممون شکرابه ک دستاورد خواهرشوهراس

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
همین اسمش حسودیه

هر طور مایلی جانم ولی همینجوری با برادر شوهره اوکی باشی همون عروسه پس فردا اوار میشه رو سرت

اون موقع دلت بیشتر میسوزه، چون شما نیتت خوبه و خانوم نجیبی هستی

خب چرا وقتی پسر، خواهر داره شما قبول میکنی گل انتخاب کنی؟!میدونم ازت خواسته و نیتت خیره و خواستی کمک ...

نه دیگه کار ندارم

همون دیگه تقریبا بین هممون شکرابه ک دستاورد خواهرشوهراس

هر رابطه دو طرف داره و اگه ی رابطه خرابه یا از بین رفته حاصل رفتار دو طرف رابطه است مثلا یک طرف ک شمایی طرف مقابل خواهرشوهر هر دوتون باعث قطع ارتباط هستید

هر رابطه دو طرف داره و اگه ی رابطه خرابه یا از بین رفته حاصل رفتار دو طرف رابطه است مثلا یک طرف ک شم ...

ن گلم اینجوری نیس من قبلا مثل خواهرام میدونستمشون کارایی ک میکردم میدونستن خب از بخلشون دعوا انداختن و خدایی من جواب ندادم گفتم بذار بکن بخاطر بزرگ تر بودنشون سکوت کنم سکوت کردم و روز ب روز بدتر کردن بخاطر همین منم بدون حرف و حدیث و دعوا از طرف خودم کنارشون گذاشتم ،با بقیه عروسا هم همینکارو کردن

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
من اگه بودم به برادرشوهرم همون اول می گفتم که خواهرت رو تو جریان بذار اون از من جلوتره خواهرته و تو ...

اول ب خواهرش گفته اما خواهرش خیلی بیشعوره گفته خر رو بزنی عروس میندازه میرم یه گل الکی می خرم بهش بدیم بسشه. برادرشوهرم گفت تو برو یه خوبشو انتخاب کن بعد میگیم ارزون خریدیم و از قیمت خودش پایین تر . اینم تا فهمید برادرشوهرم بمن گفته خودشو انداخت وسط.

فکر مریض ک نکنه این دوتا باهم سر و سری دارن

نه اینطوری نیستش . فقط ذاتش حسوده . شوهرم بمن اعتماد داره و جرات ندارن از ترس شوهرم بخوان حرفی بزنن

خداکنه بشورشون پهنشون کنه من دلم خنک بشه

اصولا اونایی اولش خیلی اروم و باج بده هستن بعدش بدترن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چه ربطی داره اخه  جلو عقب جیه  برادره از این خاسته به نظرم خواهرش اگه شخصیت داشت پیشه خو ...

متاسفانه هیچکس بخاطر اخلاقای بدش ادم حسابش نمی کنه . نه خودشو نه شوهرشو. چون پست طبیعتن. همش میخوان سر و ته شو جمع کنن هیچ وقت از ته دل و با دل صاف با کسی ارتباط نمی گیرن همش توقع دارن و دوست دارن ازت سو استفاده کنن . شوهر منم بهشون رو نمیده .