2777
2789

سلام خانوما

شب جمعه خاستگاری برادرشوهرمه

امروز بهم گفته بود برو چندتا گلفروشی خوب ببین چی می تونی انتخاب کنی ک قشنگ باشه. منم با پسرم دوساعت و نیم تمام راه رفتم و عکس گرفتم و برا برادرشوهرم فرستادم گفت ساعت ۸ونیم شب میام دنبالت بریم یکیشو بخریم گفتم اوکی 

ساعتای ۱۲ و نیم ظهر بود خواهرشوهرم اومد خونمون از تماسی ک برادرشوهرم گرفت فهمید میخوایم شب بریم خرید . قبل از اینکه برادرشوهرم از سرکارش راه بیفته بیاد دنبالم زود زنگ زده ک من و شوهرم داریم میایم ک بریم دسته گل بخریم باهات . اینم گفته خب من ب آیدا گفتم اینم گفته نه ما بزرگتریم باید با ما بیای ساعتای ۹ شب بهش زنگ زدم گفتم منتظرتم بیا گفت با خواهرشوهرم رفتن بخرن. بنظرتون چکار کنم ؟ با شوهرم ک حرف زدم گفت ب داداشم زنگ بزن بهش بگو ک ناراحت شدی ابجیمم خودم درستش می کنم . ب برادرشوهرم زنگ زدم گفت بخدا گفتم با تو میخوام برم اونا نزاشتن بیام . بنظرتون با این خواهرشوهر حسود چکار کنم؟

برای شادی روح پدران آسمانی صلوات 🌷🌷🌷

هیچی توجه نکن دیگه 

بهترم شد 

به سلیقه‌شون اگه نبود میگفتن تو از حسادت بد انتخاب کردی 

در نتیجه کلا تو این چیزا دخالت نکن سوتفاهم پیش نیاد

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه تو هیچکدوم از مراحلش حتی اگه ازت خواستن نظر بدی نه نظر بده نه حرفی بزن.الانم هیچی نگو چون به برادرش گفتی کافیه فقط سرسنگین شو

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
هیچی توجه نکن دیگه  بهترم شد  به سلیقه‌شون اگه نبود میگفتن تو از حسادت بد انتخاب کردی&nb ...

اسی، راست میگه ایشون

واقعا بهتره پاتو بکشی کنار

باز پس فردا برات حرف درنیارن ک این ازین داداشمون خوشش میاد

مریض فکر، زیاده

ی چیز کاملا عادیه خواهر شوهره دیگه

برای من که سر نامزدی خودم افتضاح ب بار اورد

فقط نمیدونم این کارما سر نامزدی دختر و پسرش کجا بود ؟؟🤨😡

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

خب چرا وقتی پسر، خواهر داره شما قبول میکنی گل انتخاب کنی؟!میدونم ازت خواسته و نیتت خیره و خواستی کمک کنی ولی همین سیاست های کوچیک باعث میشه ارامشت بیشتر باشه دیگرانم فرصت اذیت کردنتو پیدا نکنن

الانم بیشتر از این به روی خودت نیار که ناراحت شدی ولی دیگه کمک نکن

من اگه بودم به برادرشوهرم همون اول می گفتم که خواهرت رو تو جریان بذار اون از من جلوتره خواهرته و تو اینجور چیزا خواهرا پیش قدمن تا زنداداشا و ممکنه ناراحت بشه .. هم خودمو راحت می کردم هم از حرف و حدیثا جلوگیری می کردم

واقعیتش رو هم بخوای اینا وظیفه ی خواهره و عقل برادرشوهرت باید میرسیده

اون خواهرش تو زن داداشش .بالاخره باید خودتون می گفتید شما بفرمایید 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .