2777
2789

سلام مامان ها 

پسربچه ها موقع جیش ، خیلی جیششون به بیرون لگن می پره 

و اینکه شما هر دفعه اباس زیر کودک را کامل در میارید ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من درمیارم 

بله فاجعه اس 

الان یاد گرفتم البته

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

پسرت چند وقتشه؟ من دخترم دوسال و ۴ ماهگی گرفتم ولی پسرمو نمیدونم کی شروع کنم بگیرمش....حوصله هم ند ...

آخ آخ حوصله رو نگو که من با یک بچه ندارم 

خدا حفظشون کنه 

پسرم الان ۲ سال و هفت ماهشه

آخ آخ حوصله رو نگو که من با یک بچه ندارم  خدا حفظشون کنه  پسرم الان ۲ سال و هفت ماهشه

ن من سر دخترم با اینکه حامله بودم حوصلم خوب بود

فقط مادرشوهرم رو مخم بود اونم چون تو ی خونه ایم

الان شوهرم میگ بگیرش میگم برو با ننت توافق کن بعد...نگفتم من حوصله ندارم🤣پسر من ده روز دیگ میشه دوسال و ۶ماهش

ن من سر دخترم با اینکه حامله بودم حوصلم خوب بود فقط مادرشوهرم رو مخم بود اونم چون تو ی خونه ایم ال ...

خیلی خوبی 🤣🤣

اگه مشکلی نداری بذار هوا گرم تر شه بعد 

میگن بین دو و نیم سالگی تا سه می تونی بگیری 

خیلی خوبی 🤣🤣 اگه مشکلی نداری بذار هوا گرم تر شه بعد  میگن بین دو و نیم سالگی تا سه می تونی ...

والا مردا رو باید اینجوری خر کرد🤣🤣ننشم تازه فرشاشو شسته حساسه حساسه دیگ

حالا کرم لجبازیم میگ بگیرش بزار بره جیش کنه حرصش درآد

کرم تنبلیمم میگه یادته دخترت چقدر اذیت کرد

با دومی موافق ترم🤣🤣🤣🤣

وای خیلی سخته 

حالا یواش یواش به جیش تو دستشویی عادتش بده یاد می گیره 

من هروقت میدیدم پوشک پسرم بعد دو ساعت هنوز خشکه می ذاشتمش رو لگنش جیش کنه 

خیلی کمک بود برام

خوش بحالت  سختت نیست توضیح بدی؟

ان شاء الله شما هم به راحتی پشت سر بزاری 

البته من الان دعواهام سر نگه داشتن دستشویی ش هست

برام دعا کن 🤦🏻‍♀️

کدوم قسمتش رو توضیح بدم عزیزم؟ سختم نیس 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی