2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری افسرده شده بودن و گریه زاری میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 36 پست
ن عزیزم یه مشکل شرعیه

ببین هر گناهی که از یه جهتایی ازش خبر نداشتی یعنی مثل اینکه الان خبر نداشتی حامله ای و اون کار که نمیدونم چیه انجام دادی ، عیبی توش نیست . حتی اگرم عیبی داشته بود با این ابراز پشیمانی تو میریزه و از خدا بخاه که کمکت کنه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من نمیتونم خودم ببخشم 

مگه چی کار کردی آخه؟🙁 اگه دوست داری پیوی یا سر بسته بگو شاید بتونیم کمکت کنیم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین هر گناهی که از یه جهتایی ازش خبر نداشتی یعنی مثل اینکه الان خبر نداشتی حامله ای و اون کار که نم ...

اره عزیزم نمیدونستم باردارم بعد یک هفته که وقت پریودم رسید متوجه شدم باردارم 

ولی اون گناه به عمد انجام دادم و رو تاثیر گذاشت 

والان مث چی پشیمونم نمیتونم سقط کنم نمیتونم خودم بکشم 

پناهم خداست گه ارممم کنه به خواست خودش 

ولی باز گریه زاری امونم نمیده 

مشاور مذهبی هم زنگ زدم گفتن مشکلی نیست خودت عذاب نده 

نمیدونم الان چکار کنم 

اره عزیزم نمیدونستم باردارم بعد یک هفته که وقت پریودم رسید متوجه شدم باردارم  ولی اون گناه به ...

خب ببین داری خودتو بی خودی بدون دلیل اذیت میکنی

وقتی از نظر مذهب  پرسیدی هم مشکلی نبوده

پس دیگه مشکل تو از چیه 

وا بده راحت باش قراره دو روز دیگه ننه شی ، ننه ی سه تاااا بچه  خیلی حرفه ۳ تا الان دهنه اونی که یبارم زایده در اومده چ برسه به شما این افتخاره عزیزم 😁

مگه چی کار کردی آخه؟🙁 اگه دوست داری پیوی یا سر بسته بگو شاید بتونیم کمکت کنیم

بخدا تو تایپیکای قبلی گفتم 

دیگه خجالت میکشم بگم 

اخه میگن گناه نباید بگی 

ولی باز من نمیتونم برای این که اروم بشم هی میام جار میزنم 

خدایا برام معجزه کن  خدایا توبه کردم  

بخدا تو تایپیکای قبلی گفتم  دیگه خجالت میکشم بگم  اخه میگن گناه نباید بگی  ولی باز ...

برم بخونم ببینم چی کار کردی اینقدر هراسونی

خب ببین داری خودتو بی خودی بدون دلیل اذیت میکنی وقتی از نظر مذهب  پرسیدی هم مشکلی نبوده پس دی ...

ممنون از مهربونیت و دلداریت 

کاش کنار بیام با خودم 

بارداریم ناخواسته بوده 

میگم لطف خدا بوده خدا خودش خواسته دیگه من چرا ناشکرم 

باز نمیتونم با گناهم کنار بیام 

منم عزیزم خیلی حالم بد بود و استرس داشتم کتاب ایین زندگی از دیل کارنگی هست یعنی متحولت میکنه یعنی دوستداری بارها و بارها بشینی این کتابو بخونی وقتی خوندی حالت دلت حال خودت خیلی تغییر میکنه 

منم مثل تو بودم حتی فکر خودکشی میزد به سرم به نظرم سعی کن سوره والعصر وایت الکرسی زیاد بخونی

عزیزم شما گناه نکرده بودی 

ولی من چطور خودم ببخشم چطور روم میشه به بچم بگم مامانشم 

منم عزیزم خیلی حالم بد بود و استرس داشتم کتاب ایین زندگی از دیل کارنگی هست یعنی متحولت میکنه یعنی دو ...

شما هم عذاب وجدان داشتین 

کتاب خوبی هست واقعا خوب میشم 

ممنون از مهربونیت و دلداریت  کاش کنار بیام با خودم  بارداریم ناخواسته بوده  میگم ل ...

کنار بیااااا! چیزیه که شده 

درسته گناه بزرگیه ولی خدا بزرگ تر از این حرفاست 

درکت میکنم خیلیا ممکنه از این گناه ازشون سر بزنه شاید من شایدفلانی شاید بیساری این کارو کردن و به دلخواه خودشون نبوده از غریزشون بوده ولی باز رفتن سمت خدا ، و خدا رو هم که‌میشناسی همیشه با آغوش باز آدما رو می‌پذیرد 

تو باید اینو بدونی که همین که اینقدر پشیمونی از وجود پاکته وگرنه کی این روزا به این چیزا اهمیت میده بجز عده ای که دل تمیز دارن . خداشکر کن و منتظر ثمره عمرت باش😂❤️