2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خودمو دوست داشته باشم یعنی هیچ وقت نباید خودم رو با کسی مقایسه کنم 

خودم رو هر چه هستم قبول کردم و همین طوری دوست دارم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

شاید باورش سخت باشه اما نه مقایسه میکنم و نه حسادت واسه همین حالم همیشه خوبه و به شدت اینی که هستم رو دوس دارم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

خودمو دوست دارم 

فکر نکنم تا به حال با کسی خودمو مقایسه کرده باشم

همیشه اونی ک از من بالاتر بوده رو تشویق کردم و مقایسه ای در کار نبوده 

همه ی اینها رو هم مدیون مادرمم 

چون از همون اول بهم یاد داد خودمو دوست داشته باشم و خودم رو بهترین بدونم برای خودم و با کسی مقایسه نکنم🤗

برمــیا تو مژنیاکــت شوم زنه دل زارم🫀✨
من نگاهم به زندگی ابنیوریه که اگر از یه بعد هاییی مثل بقیه نیستم عوض از بعد های دیگه خیلی بهتر از او ...

از چه بعدهایی خیلی بهتری مثلاً   من نگاه که میکنم فقط از یه بعد خیلی بهترم از لحاظ زیبایی هم همسطح همه هستم اتفاقا این همه عمل که میشه من اعتماد بنفسم اومده پایین 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 
از چه بعدهایی خیلی بهتری مثلاً    من نگاه که میکنم فقط از یه بعد خیلی بهترم از لحاظ زیبای ...

مثلا خیلی فهمیده تر از همسن هام یا اکثر خانمها هستم ... این هم به خودم هم اطرافیانم اثبات شده 

یه سری درک و ها منطق هایی دارم که خانم۵۰ساله نداره 

برنامه ها و اهداف خوبی برای زندگیم میچبینم و دنبال ارزش ها و مفید بودن هستم هدر نمیدم چیزی رو 

درکل خیلی جلوتر از همسن هامم

مثلا خیلی فهمیده تر از همسن هام یا اکثر خانمها هستم ... این هم به خودم هم اطرافیانم اثبات شده  ...

افرین 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین