2777
2789
عنوان

زمان تخمک گذاری

153 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خوب هستین؟!

من تقریبا سیکلم ۳۰ روزس حالا بنظرتون کی تست تخمک گذاری بزارم زمان دقیقشو بفهمم الان روز پنجم پریودیم هست امروز تمیز شدم 

نی نیم همه ی دنیامه🫀میشه یه صلوات برا اینکه همیشه سلامت باشه بفرستی😘❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 28 روزه هستم واسه من روز 12 خط انداخت شما هم دو سه روز رودتر از وسط سیکل بزن

الان روز پنجم پریودیم هست حالا بنظر شما از روز چندم شروع کنم تست بزنم

نی نیم همه ی دنیامه🫀میشه یه صلوات برا اینکه همیشه سلامت باشه بفرستی😘❤️
برا تست تخمک گذاری میگین 

من سیکلم ۲۷روزه بود بود ازدهم پریودی کیت تخمک گذاری اینماه زدم

دکترم گفت اگه سیکلت سی روزه هست از روز ۱۴باید کیت تخمک گذاری بزنی چون اونایی که سیکلشون بیشتره تخمک گذاریشونم دیرتره

واسه من روز ۱۳ دوتاخط شد که ۲۴تا۳۶ساعت بعد تخمک ازاد میشه

شما واسه احتیاط از روز دوازده شروع کن به زدن اولش یه خط ظاهر میشه هرچی میری جلوتر یه خط دیگه هم کنارش هاله میندازه یواش یواش بعدکه دوتا خطا باهم همرنگ شدن یاخط دوم حتی پررنگ تر شد ازهمون روز دوشب پشت هم نزدیکی داشته باش بقیه شبا یک شب درمیون بشه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

روی برگه کیت تخمک گذاری همه چیو نوشته

مثلا من که سیکلم ٢۶روزه س چهارده روز قبل از پریودم روز تخمک گذاریمه ولی این تاریخ واسه زمانیه که تو هیچ مشکلی نداشتی ن تنبلی ن استرس ن اضطراب نه مشکل تیروئید و اینکه داروی خاص حتی مسکن معمولی استفاده نکنی غذاهات نوشیدنیهات خوابت کارکردن ورزش کردن و کلی چیزای دیگه دخیلن توش

برا همین بهتره پنج روز قبل از تاریخی روی حدس یا دقیق تعیین میکنی کیت گذاشتنو شروع کنی هرروز و گاهی اگه بتونی روزی دوبار

و اینکه خوده کیت گذاشتن هم شرایط خودشو داره 

مثلا یکیش نباید قبل از کیت مایعات زیاد بخوری ادرارو رقیق میکنه و کیت نمیتونه هورمون اچ سی جی رو درست اندازه گیری کنه و ....

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
مگ زوج یا فردش فرق داره

نه چون سیکلش 30 روزه بر اساس چیزی که میگن روز 15 روز تخمک گذاریشه 

بعد میگن تخمک گذاری ممکنه زودتر یا دیرتر صورت بگیره چون ۱۵ عدد فرد هست پس میتونه روز ۱۱،۱۳،۱۵،۱۷،۱۹ اقدام کنه برای بارداری کار از محکم کاری عیب نمیکنه

2810