2777
2789
والا نه اینکه نخام از این غلطا نکنم و این نمیخام پز بدم اینا خاستگار زیاد دارم ولی در عجبم زره ایی ...

اره خب باید ب دل ادم بشینه صبر کن حتما پیدا میشه همچین کیسی

من خودم هیچوقت دلم نمیخواست با کسی ک بقیه بگن و سنتی باشه ازدواج کنم 

خودم و شوهرم اشنا شدیم باهم بعدشم ازدواج کردیم دیگه

بنام خدا 

مادرشوهر پدرشوهر همشو بهم زهر کردن 

تمام

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا😨

تو مدت یک سال عقدم 

پدرشوهر مادرشوهر تا میتونستن دخالت کردن 

مخالفت کردن

هیچ کدوم مراسم هام و جشن هام بهم نچسبید 

ب خدا سپردمشون 

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
آرایشگرم اومد تو خونه میکاپ و شینیون کرد. خونه ی خودم. خیلی خاطره ی خوبیه. پر از آرامش بودم. راحت خو ...

منم میکاپم تو خونه بود

دوست دوران دبیرستانم که آرایشگره برام انجام داد

انقدم دوس داشتم

بی تعارف هرچی میخواستم انجام میداد😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اره خب باید ب دل ادم بشینه صبر کن حتما پیدا میشه همچین کیسی من خودم هیچوقت دلم نمیخواست با کسی ک بق ...

من ی بار عاشق شدم عشق ی طرفه طرف اصن خبر نداشت

فک نمیکنم دیگه عاشق شم ولی امیدوارم🤣

لطفا🙏برای حفظ ابروم صلوات یا حمد بگید
تو مدت یک سال عقدم  پدرشوهر مادرشوهر تا میتونستن دخالت کردن  مخالفت کردن هیچ کدوم مراسم ...

😕چقد بد 

من که به خودم قول دادم هرچیی شد حالمو بد نکنم از اون شب نهایت لذتو ببرم 😕هرچند همیشه بعضی ادما به شدت رومخ‌ میرن

بعد عقد اومدم خونشون تو اتاق بودیم یهو هم و بوسیدیم همسرم در حین.... گفت عسل خوردی منم خیلی با لطافت و لوس گفتم اره یهو برگشتم دیدم مادرشوهرم جلو دره گفت اومدم بگم بیاید عصرونه بخورید از خجالت اب شدم  

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم میکاپم تو خونه بود دوست دوران دبیرستانم که آرایشگره برام انجام داد انقدم دوس داشتم بی تعارف ه ...

چقدر خوب خیلی حس خوبیه. برا من دوستم نبود اما آشنا بود و استاد آرایشگری شینیون خواهرم بود خیلی دوستش داشتیم. مامانم و خواهرم هم اومدن همینجا کاراشونو انجام دادن. پیش هم بودیم خیلی خوش گذشت