2777
2789
عقدیم اخه تو این ماه چند بار باهاش دعوا کردم و قهر کردم  الان میترسم از چشمش بیفتم باز اگ‌دعو ...

بابا داره ب تو میگه میرم دنبال دوس دختر رفیقم

ترس داری از چشش نیفتی؟؟

چه بهتر که بیفتی از چشم همچین ادمی با عرض معذرت

حیف تو نیستت

لطفا🙏برای حفظ ابروم صلوات یا حمد بگید
عقدیم اخه تو این ماه چند بار باهاش دعوا کردم و قهر کردم  الان میترسم از چشمش بیفتم باز اگ‌دعو ...

در صورتی از چشمش میفتی که عزت نفس نداشته باشی‌ اعتماد به نفس نداشته باشی. دعوای الکی اصلا خوب نیست. ایشون اصلا چرا انقدر رفیق بازی داره که دنبال دوست دختر رفیقاشم باهم میرن. نهایت هفته ای یه بار برنامه مردونه بذارن. شما دعوا نکن. اما بپرس برعکسش بود عکس العملش چی بود؟ یا بگید با دوستم برم بیرون دوست پسرش بیاد مشکلی نداری؟؟ روابط باید حدودش معلوم شه. حتما ببزش مشاوره. بگو بریم مشاوره عاقلانه تصمیم بگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم دخترع با رفیق نامزدم دوسته رفیقش گفته بریم با هم دنبالش با ماشین نامزدم رفتن دنبالش نامزدم ه ...

خب در این صورت که مشکلی نداره

شما جوری گفتی گفتم لابد دیگه.....

اگه دوست دختراشون همراه ندارن نگران نباش ولی تیز باش هم جوری رفتار نکن که دیگه بهت حرفی نزنه هم شل ن ...

اولش گفتم خوب برو دنبال دخترا و‌خوشگذرانی کن فرستاد من مرفتم رفیقم رفته اینو فرستادم واسش

خودت الان گفتی منو برده پیش دوست دخترش
چند روز پیشم داشتی با رفیقت میرفتی دنبال دوست دخترش
ولی من چیزی نگفتم و زدم ب بی خیالی
یه لحظه خودتو بزار جای من چکار میکردی

خوبه؟

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
میشه خودتونم دنبالش برید البته بنظر من افراد متاهل نباید دوستی با افراد مجرد داشته باشن 

گل گفتی. ایشون دنبال دوست دختر رفیقش میره دنبال زن خودش نمیاد. بعد مگه معنی داره این همه رابطه با دوست مجردش که کار به جایی میرسه که طرف دوستشم بیاره. اگه ۲ هفته ای یه بار ماهی یه بار برنامه مردونه باشه قابل درکه

بابا داره ب تو میگه میرم دنبال دوس دختر رفیقم ترس داری از چشش نیفتی؟؟ چه بهتر که بیفتی از چشم همچی ...

چکار کنم؟چی بگم

تو پست قبلیم گفتم چی فرستادم واسش ببینشون

گل گفتی. ایشون دنبال دوست دختر رفیقش میره دنبال زن خودش نمیاد. بعد مگه معنی داره این همه رابطه با دو ...

اره واقعا هیچوقت همچین مردایی رو درک نمیکنم اخه چرا زن میگیرن پس😐وارد زندگی متاهلی شدن مسئولیت کمی نیست 

چکار کنم؟چی بگم تو پست قبلیم گفتم چی فرستادم واسش ببینشون

به نظرم بشین منطقی قشنگ باش حرف بزن

اگ درست شد اوکی نشد و بعدن باز از این‌کاراش کرد چی؟

دوره زمونه الان بد شده 

من نمیگم رفیق مجرد بده ولی بخاد ایشون بره دنبال دوس دختر رفیقش اشتباهه 

من الان تاپیکای قبلتونم خوندم. ایشون خودش انقدر شکاکه و به شما گیر میده اما واسه خودش آزاده. شما سنت خیلی کم بوده نامزد کردی. کاملا داره سو استفادهدمیکنه ازت. حتما حتما وقت مشاوره بگیر. چجوری اجازه میدی تورو زندونی کنه و حتی به فضای مجازی گیر بده اما خودش آزادانه با رفیقش و دوست دخترش بره. هیچی نشده سیلی هم که زده. کاش مامانتون عکس العمل نشون میداد یاد بگیزه احترام بذاره. ازین پسر شوهر آروم درنمیاد‌ . خیلی دوستانه بگو میگم مشاوره عالیه. الکی بگو باعث میشه من حساسیتام کم شه. بعد وقت بگیرید برید دکتر اونجا همه حرفاتو بزن. مشاور آدمش کنه. ان شالله که پارانویید نیست

من الان تاپیکای قبلتونم خوندم. ایشون خودش انقدر شکاکه و به شما گیر میده اما واسه خودش آزاده. شما سنت ...

اره حتی نمیزاره استوری اینستاگرام بزارم