2777
2789
عنوان

مامانا به نوزادم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نمیخابه گریه هم میکنه اذیت میکنه یعنی ؟ اگه فقط مشکل بیدار بودنشه که اذیتش نکن انقدر قطره نده بهش ...

نه توبیداری اروم نیست نق میزنه گریه ایطورنیست بزارمش درحدنیم ساعت تنها برم ظرفی بشورم

نه توبیداری اروم نیست نق میزنه گریه ایطورنیست بزارمش درحدنیم ساعت تنها برم ظرفی بشورم

ببریش حمام بعد بدنشو با روغن بچه خوب ماساژ بدی بدنش خسته بشه بازم نمیخابه ؟ 

راستی گوش درد نداره ؟ صورتشو چنگ نمیندازه ؟ شاید شیرت کمه عزیزم طفلکی سیر نمیشه که نمیخابه 

ازساعت ۷صب تا۷غروب یساعت اونم یه رب یه رب 

عزیزم خیلی از بچه ها اینجوری هستن طبیعیه. اگر کلا نمیخوابید جای نگرانی داشت ولی همون کوچولو کوچولو که میخوابه یعنی نرماله. احتمال داره رفلاکس پنهان داشته باشه. جاشو یه جوری تنظیم کن که زیر کمر و سرش یه مقدار بالاتر باشه نسبت به پاهاش. به نظرم استامینوفن نده 

خواب شبش چطوریه؟

گوشش رو دکترمعابنه کردگف نه..ولی مدام دستاش سمت چشماش میره

به دکترش بگو

بچه من هم رفلاکس و کولیک داشت شیر خشک ببلاک  ای آر دادم خوب شد اما همیشه یه پارچه نسبتا ضخیم حالت قنداق فرنگی میبستم خیلی موثر بود دل دردش کمتر میشد بعد خود دکتره هم بهم گفت دو روز دو تا سه بار حدود ده سیسی آب جوشیده بهش بده شیرخکش طوری هست  که آب بدنش کم میشه