2777
2789
عنوان

خانوما دارم میرم آزمایش cvs(نمونه برداری از پرزهای جنینی)😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 7390 بازدید | 114 پست
چن تا ژن مشترک دارید؟؟ منم دوتا بارداری ناموفق داشتم🥺

ژن مشترک یکی

ولی یه بیماری هم خودم به تنهایی دارم که تاثیر میزاره

متاسفم😔

میخوای پی جی دی کنی؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ژن مشترک یکی ولی یه بیماری هم خودم به تنهایی دارم که تاثیر میزاره متاسفم😔 میخوای پی جی دی کنی؟

چند تا بارداری داشتی؟؟ نمیدونم یکی ۳۲ هفته زایمان کردم یکی هم ۱۴ هفته سقط کردم😰پی جی دی گفتن چند درصد موفقیت امیزه؟

چند تا بارداری داشتی؟؟ نمیدونم یکی ۳۲ هفته زایمان کردم یکی هم ۱۴ هفته سقط کردم😰پی جی دی گفتن چند در ...

من یکی ۱۶ هفته سقط کردم

دیگه گفتن باردار نشو تا پی جی دی کنیم

پی جی دی هم عین ای وی اف ۴۰ درصده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
2803
من یکی ۱۶ هفته سقط کردم دیگه گفتن باردار نشو تا پی جی دی کنیم پی جی دی هم عین ای وی اف ۴۰ درصده

وقتی یه ژن مشترک داری یعنی ۲۵ درصد احتمال داره سالم نشه چرا دوباره امتحان نکنی؟؟ نسبت فامیلیت چیه؟ هزینه پی جی دی رو نگفتن؟

وقتی یه ژن مشترک داری یعنی ۲۵ درصد احتمال داره سالم نشه چرا دوباره امتحان نکنی؟؟ نسبت فامیلیت چیه؟ ه ...

درسته ولی این بیماری خواهر برادر خودم داشتن و میدونم که بازم ممکنه مبتلا بشن مادر خودم ۸ بار باردار شد و فقط من براش موندم و ۷ تا فوت شدن

و اینکه اگه بچه مریض باشه پزشک قانونی به این راحتی مجوز سقط نمیده و میگه چرا دوباره باردار شدی و هر سقط به بدن خودم آسیب میزنه

ما دخترخاله پسرخاله ایم

هزینه پی جی دی ۱۰۰ تومن

درسته ولی این بیماری خواهر برادر خودم داشتن و میدونم که بازم ممکنه مبتلا بشن مادر خودم ۸ بار باردار ...

اون ژنی ک فقط از شما میرسه به جنین غالبه؟؟ پیش دکتر سواد میخای انجام بدی پی جی دی؟ میشه تلگرام باهم درارتباط باشیم

اون ژنی ک فقط از شما میرسه به جنین غالبه؟؟ پیش دکتر سواد میخای انجام بدی پی جی دی؟ میشه تلگرام باهم ...

بله بیماری من فقط روی جنین پسر تاثیر میزاره  واز طرف مادر بهم رسیده

بله ولی دکتر سواد که خودش انجام نمیده می‌فرسته تهران

باشه عزیزم مشکلی نیست 

2804
با ای وی اف نمیشه باید پی جی دی بشه که همون ای وی اف ولی آزمایش ژنتیک میگیرن از جنین اگه سالم بود ان ...

سلام ما در آزمایشگاه ژنوسل هزینه پی جی دیمون بجز IVF حدود ۳۵ م تومنه اگه کسی نیاز داشته باشه در خدمتتون هستیم+۰9925202198