2777
2789
عنوان

کیا بچه بد غذا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 32 پست
اوووف نگو نگو که من نابودم سر غذا خوردنش.. هرچیزی تو غدا باشه جدا میکنه اخ و توف میکنه. فقط برنج سفی ...

من واقعا از دستش خسته شدم از وقتی چشمم باز میکنم با حرص بخورم امروز چی کار کنم یکم غذا بخوره تا شب

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمیرم برا پسرم هرچی بزارم جلوش میخوره ۲.۵ ساله شه  هرچند من از اول همه چی دادم

والا پسر منم تا یکسالگی همه چیز میخورد از یکسالگی شروع کرد ادا در اوردن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چجوری سه ساله است که صحبت نمی کنه؟ 

دستپخت یکی که خوبه بگین براش یه غذایی که خوب درست می کنه بپزه و تو خونه خودتون بخوریدش، دختر من عاشق خورش کرفس مامانمه، من درست کنم نمی خوره، خیلی خوش غذا نیست ولی بدم نیست، می دونه من روی غذا خوردنش حساس نیستم

من واقعا از دستش خسته شدم از وقتی چشمم باز میکنم با حرص بخورم امروز چی کار کنم یکم غذا بخوره تا شب

وای منم دقیقا عزا میگیرم که ناهار چی بپزم سام چی بپزم.. 

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد      
چجوری سه ساله است که صحبت نمی کنه؟  دستپخت یکی که خوبه بگین براش یه غذایی که خوب درست می کنه ب ...

اونم یه مشکل. دیگه منه تحت نظر گفتار درمان هستش فقط یه مقدار کلمه میگه و به زور گفتار درمانی چند تا جمله 3 کلمه ای بقیه حرفاش نامفهومه 

بحث اصلا سر آشپزی نیست اخه این حاضر نیست حتی یکم به زبانش بزنم غذا رو اگر خوشش اومد بخوره به خدا حاضرم از هر رستورانی میخواد غذا بگیرم براش فقط بخوره

دلت می یاد به بچه بگی عین گاو می خوره...نوش جونش..ان شاءاله بچه شما هم خوب می شه همه بچه ها تقریبا ه ...

والا از حرصم میگم تو موقعیتش قرار نگرفتی ببینی چی میگم که به خدا ماشالله دو بشقاب برنج میخوره اونوقت پسر من دو قاشق با گریه میخوره

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤

عزیزم. من از دکتر تغذیه شنیدم گفت یک بشقاب کوچک مثلا هویج. خیار خردشده  حتی گل کلم روی اپن باشه بچه که میره میاد یک تکه از اینها برداره بخوره(البته اگه بخوره  )نیاز روزانه اش برطرف میشه حتما لازم نیست یک بشقاب پلو بخوره مثلا 

و اینکه هرگز دنبال سر بچه ات نرو برای غذا. اونه که بابد بیاد سراغ تو و تجربه خودم نشان داده بزرگ که بشن خوب میشه 

الان‌روزی چند بار دخترم میگه گشنمه ک نمیدونم چی بهش بدم دیگه      العی شکر

اونم یه مش. ل دیگه منه تحت نظر گفتار درمان هستش فقط یه مقدار کلمه میگه و به زور گفتار درمانی چند تا ...

عزیزم، خب یکم مضطربه احتمالا بچه الان چون نمی تونه منظورشو بیان کنه، درست میشن، هر کدوم چالش های مخصوص خودشونو دارن

عزیزم. من از دکتر تغذیه شنیدم گفت یک بشقاب کوچک مثلا هویج. خیار خردشده  حتی گل کلم روی اپن باشه ...

وای خواهر اینکه میگی من ارزومه بخوره ولی هویج و اینا رو هم حاضر نیست بخوره از بین میوه ها فقط سیب و خیار میخوره همین

عزیزم، خب یکم مضطربه احتمالا بچه الان چون نمی تونه منظورشو بیان کنه، درست میشن، هر کدوم چالش های مخص ...

اضطراب واسه چی من عکس غذا هارو نشونش میدم گاهی ذوق میکنه میگه ازاینا بعد براش درست میکنم یا از بیرون میگیرم بعد لب نمیزنه اون موقع است که فقط میشینم گریه میکنم