2777
2789

من پوستم گندمی روشن ولی دلم میخواست پوستم سفید بشه کرم و سرم و تونر و آبرسان زیاد استفاده کردم ولی نتیجه زیادی نمیده قرص لزل دلم  میخاد بگیرم قرصش بسته ای یک میلیون هزینش مشکلی ندارم فقط میخام ببینم واقعا تاثیر داره ؟ چون دو سایت گلوتاتون چه خیلی تعریفش میکنن و اسکرین رضایت مشتری هارو میزارن دلم میخاد آمپول گلوتاتیون بزنم ولی تو ایران اصلش نیست باید بلیط بگیرم برم کشور دبی بزنم نمی‌دونم باید چیکار کرد واقعا 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

منم مثل توام اما با مصرف قرص موافق نیستم سفیداب هم استفاده کنیم فکرکنم جوابه😁

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

خیلی از این بلاگرای اینستا میگن میخورن یکیش شیوا زن معین که خیلی هم تقییر کرده 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی کات کردین ؟ نوشته بودی کات کردین ، شایدازعمدهی میاد جلوراهت سبزمیشه 

دیشب بعد اینکه چشم تو چشم شدیم دوباره پیام داد دوباره باهم آشتی کردیم 

عزیزم چرا توی شهرقرار نمیزارین یا ماشینی چیزی البته اگرداشته باشه ، که شماهم ترسی ازاین بابت نداشته باشین ، شاید واقعانیتش خیرباشه هدفش کنارت بودن باشه نه اینکه بخادزورت کنه به کاری

عزیزم چرا توی شهرقرار نمیزارین یا ماشینی چیزی البته اگرداشته باشه ، که شماهم ترسی ازاین بابت نداشته ...

عزیزم ما تو ماشین قرار میزاریم رستوران میریم کافه میریم بهم گفت بیا باغ منم قبول نکردم یه وقت بکارتی چیزی از بین میره بهش گفتم فعلا تا یکسال باید همون جاهای عمومی قرار بزاریم فعلا قبول کرده تا بعد اگه دوباره زیر حرفش زد دوباره کات کنم  

عزیزم ما تو ماشین قرار میزاریم رستوران میریم کافه میریم بهم گفت بیا باغ منم قبول نکردم یه وقت بکارتی ...

اها من فکرکردم جای باهم نمیرین ازاینکه نمتونه پیشت باشه ناراحته  پیشنهادباغ رو داده😐😐خوب کاری کردی قبول نکردی دیگه هرآدم عاقلی میفهمه باغ رفتن به چه معناست

عزیزم ما تو ماشین قرار میزاریم رستوران میریم کافه میریم بهم گفت بیا باغ منم قبول نکردم یه وقت بکارتی ...

دختر مگه خلی بری باغ ؟

بعد صد سال هم باغ نرو 

چرا دوباره آشتی کردی اخه ؟

تو کوچه ماهم یکروز عروسی میشه  حالا می بینی چی میشه.  ولی اینروزا مهم بود بدونی کی میمونه پیشت 🥰😍