2777
2789
عنوان

کممممک

69 بازدید | 10 پست

دوستان من خیلی دلشوره دارم میشه لطف کنین کمک کنین بهم توروخدااااا

دیروز با بچه خاهرم پام پیچ خورد زمین خوردیم ،فک نکنم جاییش خورد به زمین من تا دیشب پیشش بود حالش خوب بود ،بعد زمین خوردنم گریه کرد و بعد عادی شیرش رو خورد و خوابید حتی چن بار تحریکش کردم کف پاشو خاروندم کنار گوشش رو واکنش نشون داد ولی خیلی دلم پیششه میشه راهنماییم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن گیج نشد عادی شیرش رو خورد و خوابید

منم حال تورو داشتم خواهرم پسرشو گذاشت پیش من یه سر رفتم اشپزخونه برگشتم دیدم شیشه شربت خالی نمیدونم مال چی بود سرماخوردگی یا چی دستشه ترس برمداشت یه وقت نخورده باشه همشو 

گفتم خاله ها کن دهنتو بودکنم ها کرد دیدم بو شربته رو نمیده فک کنم دو سالش بود دست زدم رو فرش دیدم خیسه بو کردم دیدم بله همه رو ریخته رو فرشه🤣

منم حال تورو داشتم خواهرم پسرشو گذاشت پیش من یه سر رفتم اشپزخونه برگشتم دیدم شیشه شربت خالی نمیدونم ...

بخدا خیلی ترسیدم ،ینی ممکنه بعد علائمی نشون بده؟؟؟؟