بازم از همه چی بُریدم خیلی درمونده ام جز خدا هیییییچ پناهی ندارم.مشکل دارم همه چیم در خطره😭😭بین زمین و آسمون معلقم سردرگمم فقط فقط خود خدا میتونم کمکم کنه یاالله یاالله یالله کمکم کن ۳۰ روزه از همه ی همه ی گناهام ریز و درشت توبه کردم از ته ته دل زار زدم نماز خوندم اما نمیدونم خدا منو بخشیده یا نه کاش ببخشه و مشکلمو حل کنه کاش 😭😭 امشب مثه شبای دیگه می خوام نماز شب بخونم اسمتو بگو تو قنوت دعات کنم..شماهم برا دعا کنید شاید از زبون شما خوبان خدا گره زندگیمو باز کرد.الهی آمین
مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دعات کردم گلم منم دعا کن بتونیم هرچه زودتر با عشقم عقد کنیم اسمامون ایدا و ناصر
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات، الاحیاء منهم و الاموات 🙏🏻
الهی بزودی و به خوشی حاجت روا بشی 🤲
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹