2777
2789

چکار کنم بخوام پروفایل پسرمو عوض کنم چیکار کنم هر چی گشتم تنظیماتش پیدا نکردم 

امروز بروزرسانی کردم 😑😑

خدایا امیدم فقط به خودته....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن رو خانه سمت چپ گوشه ست 

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
همون صفحه اول بالا سمت چپ عکس چرخ دنده رو بزنی میاد

نداره امروز بروزرسانی کردم ندارش دیگه اونو نمیدونم کجاشه زیرو روش کردم نبود😖

گوشیتو خاموشی روشن کن دوباره شاد باز کن بالا بالا سمت چپ ی چرخ دنده هست اونجا باید بری

قبلا بود الان دیگه نیست بروز رسانی کردم نیستش 

داره،اون بالا سمت چپ کمرنگه،منم معلم بچهام گف بروز کنین خون جگر شدم تا راه افتادم😂🤦🏻‍♀️

نارنگی‌پوست‌کندن‌آسونه ؛ یکیوپیداکنین‌براتون‌اناردون‌کنه .   سالیوان‌هستم(ورژن‌کوچولوش)'                                         عاشق‌شعر،کتاب،فیلم‌و‌رمان .                                             یه‌صلوات‌مهمونم‌می‌کنی؟💜 
قبلا بود الان دیگه نیست بروز رسانی کردم نیستش 

منم امروز بروز رسانی کردم داره ولی جاش عوض شده

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
داره،اون بالا سمت چپ کمرنگه،منم معلم بچهام گف بروز کنین خون جگر شدم تا راه افتادم😂🤦🏻‍♀️

بخدا از کی درگیرم بزار برم ببینم 

منم امروز بروزرسانی کردم تو صفحه اوله همین که وارد برنامه شاد میشی گوشه سمت چپ کمرنگ عکس چرخ دنده هست منم خیلی دنبالش گشتم تا پیداش کردم موندم چرا انقدر کمرنگه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

مرسی عزیزم پیداش کردم ممنون 🌺🌺

منم امروز بروزرسانی کردم تو صفحه اوله همین که وارد برنامه شاد میشی گوشه سمت چپ کمرنگ عکس چرخ دنده هس ...

آره پیداش کردم یکی از خانوما عکس فرستاد فهمیدم کجاست

نمیدونم چرا اینقد کمرنگه آدم متوجه نمیشه 

2810