2777
2789
عنوان

ماه اخر بارداری دوقلو

939 بازدید | 34 پست

سلام بچه من‌ماه اخر بارداری دوقلویم ۲۷ هفته رفتم‌سونو رشد هر کدوم‌یک‌ کیلو بودن دکتر گفت وزنشون طبیعی الان ۳۲ هفتم خودم بدجور هنوز بد غذام شکمم زیاد بزرگ‌نیست ولی خودم کم خونی و عفونت ادراری هم‌دارم زیاد غذا نمیتونم‌بخورم  دکترم‌گفت ۳۷ هفته برمیدارن به نظرتون جنینام‌تا اون موقع وزن میگیرن دلم‌نمیخواد اصلا برن تو دستگاه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل کم میخوری کباب اینا بخور ک وزن بگیرن 

بزور بخور بچه ضعیف پدر درمیاره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

عزیزم دوقلو رو سرکلاژ میکنن؟ 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

مبارک باشه عزیزم 😍😍😍 انشاالله ک به موقع و سلامت و تپل به دنیا بیان . برای منم دعاکنید خدا ی دوقلو سالم و صالح بهم بده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم انشاءالله به سلامتی بغلشون بگیری ماه اخری بستنی و گوشت کبابی زیاد بخور  دعا کن خدا به من ...

انشاالله عزیزم برات دعا کردم‌حتما خدا بهت میده 🙏🙏🙏 کلا بد اشتهام ولی خوب تا جایی که بتونم میخورم سویق گندم‌هم زیاد میریزم تو غذام