2777
2789

حدود دو سه سال عقدم 

ولی خب من ناپخته بودم و باعث شدم همسرم تغییر کنه

البته بازهم بابت همه چی خداروشکر ان شاالله همیشه نگاه خدا به زندگی هممون باشه 

و حتی نزدیک به جدایی بود با لطف خدا  پادرمیونی بزرگترا درست شد 

ازون بعد حدود دو ماهی هست 

دارم تمام تلاشم رو میکنم برای ترمیم رابطمون گرچه میدونم نیاز ب صبوری و تلاش داره 

و مجبورم از ی سری چیزا بزنم

یا همسرم کمتر از قبل ی سری کارها رو برام بکنه ( البته واقعا همین که هست و ی سری الطاف شکر خدارو هزار مرتبه شکر 

یا کلا طبیعتا سختگیری هاش بیشتر شده

شاید میخواد امتحانم کنه نمیدونم

ب هر صورت من میخوام وظایفم رو انجام بدم و واسه زندگیمون تلاش کنم حتی اگر ی طرفه باشه

نمیدونم چیکار کنم که بازم ارزش و احترامم برای همسرم بره بالا تر و روز به روز عشق بینمون بیشتر بشه طوری ک همسرم بازم برای زندگیمون بیشتر و بیشتر تلاش کنه 

ممنون میشم راهنماییم کنید ان شاالله هممون زیر سایه امام زمان (عج) که سایه سر هممونه خوشبخت و عاقبت بخیر باشیم 

تو کار درست رو انجام بده 

اگرم زمانی اشتباهی کردی الان دیگه ایندفعه زیادی زور نگه بهت 

توقعاتتو بیار پایین سازش کن اما انقدر نه که خودت رو فراموش کنی 

کلا تو زندگی سخت نگیر اشتباهات هم برا همه زندگیا هست بلاخره ادم تجربه میکنه تا یاد بگیره طبیعیه 

کتابای همسر داری بخون .واسه خودت ارزش قایل بشو خوب باش خوبی کن زندگیتم خوب میشه 

به نظرم باید دید دلیل مشاجره و فاصله بینتون چی بود.چیزی که تا حالا سم زندگیت بوده و پیدا کن و رو همون خودتو تقویت کن.مثلا اگه از دستپختت راضی نبوده تو سعی کن رو اون مورد خوب شی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو کار درست رو انجام بده  اگرم زمانی اشتباهی کردی الان دیگه ایندفعه زیادی زور نگه بهت  ت ...

خب مثلا چجوری واسه خودم ارزش قائل بشم

من همسرم ی مدته اصلا دنبالم نمیااد میگه تو بیا خونمون

وقتی بگمم تو لطفا بیا دنبالم باز جواب نمیده