نه جنین قبل تشکیل قلب یه لختس فقط و بحثش از سلول جداس با تشکیل قلب سلول های اصلی تشکیل میشه ...
خب اگر فقط یک لخته خون بدون هیچ حیات و چیزی هست چطوره که بعد یک هفته قلب براش تشکیل میشه و بعد نه ماه یک انسان کامل میشه پس ببین فقط یک لخته خون بدون هویت و حیات نیست اگر واقعا یک لخته خون بدون هیچ نشانه ی زندگی بود که نمیتونست این اتفاقات براش بیوفته درسته در اصطلاح بهش میگن لخته خون ولی خب این لخته خون قراره در آینده تبدیل به انسان بشه پس همچینم لخته خون عادی نیست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب اگر فقط یک لخته خون بدون هیچ حیات و چیزی هست چطوره که بعد یک هفته قلب براش تشکیل میشه و بعد نه ما ...
ببین عزیزم من نمیخوام وارد بحث علمی و ... بشم
ولی حتی از نظر علمیه کل جهان
تا قبل از تشکیل قلب
اون جنین هیچگونه حیاتی نداره
اینو کسی داره بهت میگه که دادگاههای سقط جنین رو تاحدودی شرکت کرده(مربوط به کارمه) حتی سقطش واسه کشورای دیگه غیرمجاز هم نیست فقط داخل ایران سقط جنین غیرمجازه
🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
ببین عزیزم من نمیخوام وارد بحث علمی و ... بشم ولی حتی از نظر علمیه کل جهان تا قبل از تشکیل ق ...
منم نمیخوام وار بحث بشم اتفاقا با نوع تایپ کردن شما که با وجود اینکه در این زمینه مخالف من هستید خیلی راحتم و حس میکنم خیلی متشخص هستید اما خب کلا من مخالف سقطم درسته که خودم هم از بارداری ناخواسته واهمه دارم اما من از نظر شرعی به موضوع بیشتر نگاه میکنم که گفتن گناه داره و به دادگاه و این چیز ها زیاد برام مهم نیست
لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی میدهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)