2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اره عزیزم سقط حرامه و گناه داره

فرقی نداره انگار داری یه ادم زنده رو به قتل میرسونی

خواهش میکنم اینکار رو انجام نده 

هم به بدن خودت اسیب جدی میزنی هم قتل یه انسان بی گناه میفته گردنت

خدایاعاشقتم  

بچه الان قلب داره 

قرص برای جلوگیری بود میتونستی بخوری مطمعنا باردارنمیشدی بعدم قطع میکرداصلا هم نازایی نداشت

الان این بچه را بکشی مثل اینه که یک ادم زنده را بکشی

اگه نمیخواستی جلوگیری سفت و سخت میکردی منم دو سال نخواستم هرطور شد جلوگیری کردم چطور میگین ناخواسته فکر می‌کنی گناه نیست ؟؟اون بچه الان‌قلب داره چطور دلت میاد درباره بچه خودت اصن همچین حرفی بزنی 

اگه روش های مطمئن و علمی جلوگیری داشتی و باردار شدی خواست خدا بوده که این بچه بیاد تو زندگیت

اگه با طبیعی باردار شدی، اون جلوگیری محسوب نمیشه نتیجه سهل انگاری بوده و الانم مسئولیت کارتونو قبول کنین.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
صد در صد گناهه اگه مشکل  خاصی نداری خودتو بد بخت نکن

سقط جنین تا قبل از تشکیل قلب در تمام کشورها مجازه بجز ایران!!!!

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙

سقط نکن چطوری دلت میاد

من سقط غیر عمد داشتم یه تیکه از قلبم باهاش رفت 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين