2777
2789
خب نامزد بوده بگو بابا تازه فرستاد حالا یه مقدارشو بده بعد پست میده خب بابات 😕

میدونم که پس میده

ولی اکه الان بگم بعد فکر میکنه قبلا داشتم و بهش ندادم

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
وای تاپیکاتو خوندم لقمه تو گلوم گیر کرد 17سالته دوسه سالته به قول خودت نامزدت دادن بعد الآنم نمیذارن ...

داستان زندگیش رو خودش بهتر میدونه 

لازم بود درداش رو بکوبی تو صورتش؟؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امثال اینو خانواده ش باعث شده ن ما جهان سومی بشیم 

حالا که وضعیتش اینه بشینیم براش اه اه کنیم که دلش بیشتر بشکنه یا بهش امیدواری بدیم و هدایتش کنیم؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

الان نگو. یه یک ساعت دیگه برو بگو به نامزدم گفتم پول لازم دارم اونم واسم زد

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
بهش بگو از دوستم براتون قرض گرفتم که بعدا بهت پس بده .اگه انقدر بی جنبه باشند که فکر بد در موردت &nb ...

پولو بهم پس میده عزیزم منظورم اینه قبلا بهم گفت گفتم ندارم چون واقعا نداشتم بعد ده دقیقه بعدش نامزدم واسم فرستاد بعدش خیخواستم بگم ولی اگه میکفتم ممکن بود فکر کنه قبلا خودم عمدا ندادم بعشون

الانم از مامانم قرض گرفت فکر کنم

حالا که وضعیتش اینه بشینیم براش اه اه کنیم که دلش بیشتر بشکنه یا بهش امیدواری بدیم و هدایتش کنیم؟

بعضیا درک ندارن عزیزم🥺💞💋

پولو بهم پس میده عزیزم منظورم اینه قبلا بهم گفت گفتم ندارم چون واقعا نداشتم بعد ده دقیقه بعدش نامزدم ...

عریزم بهش فکر نکن .بیخیال .فقط مواطب خرج کردنت باش که همیشه برای خودت پول تو حساب داشته باشی .نیازمند کسی نشید 

الان نگو. یه یک ساعت دیگه برو بگو به نامزدم گفتم پول لازم دارم اونم واسم زد

الان داستان میشه بگم

بزار فردا میگم 

الان مامانم و بابام رفتن بیرون

عریزم بهش فکر نکن .بیخیال .فقط مواطب خرج کردنت باش که همیشه برای خودت پول تو حساب داشته باشی .نیازمن ...

چقدر پول اضافه همیشه باید تو حسابم باشه 

الان کارت نامزدم دستمه میترسم پیامک بانک داشته باشه بعد نامزدم بگه این چرا اصلا خرج نمیکنه🤕