2777
2789
عنوان

كسايي كه از تتو سر درميارن بيان بگن تتو سحر قريشي پاك ميشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 80 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ تاپیک مسخره بود وقت نمیذاشنی واس تایپ اول  پس تاپیک خیلی خوبه وقت شما بی ارزشه

چون زیادی مسخره بود و این وقت صب کاری نداشتم دلم خواست پست بذارم 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
2803
اگ تاپیک مسخره بود وقت نمیذاشنی واس تایپ اول  پس تاپیک خیلی خوبه وقت شما بی ارزشه

ولشون كنين

تو تاپيكاي خودش باور كن كاهم پيدا نميشه

من تو اجتماعم و تو دنياي جدي

نميشه از مشكلات و معضلات جامعه فرار كرد

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
2804
چون زیادی مسخره بود و این وقت صب کاری نداشتم دلم خواست پست بذارم 

وقتی به قول خودتون تایپیک بی محتواست حداقل واردش شدید و فهمیدید میتونید هیچی نگید.چون امکان داره با یه حرف شما دل یه نفر بشکنه

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
ولشون کن😂

من ول کردم اینا ول نمیکنن😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
همین قریشی هم خیلی نگرانشم حس میکنم غز پوچیزبه خودکشی برسه

تركيه پر دختر فراري ه

خيلي ناراحت كنندس

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
2805
ولشون كنين تو تاپيكاي خودش باور كن كاهم پيدا نميشه من تو اجتماعم و تو دنياي جدي نميشه از مشكلا ...

دقیقا یه سری هر چی بگی یه چیز میگن. از سحر قریشی بگی میگن بیکارید . از جامعه بگی میگن سرت تو کار خودت باشه و هزار تا مثال دیگه

خيلي نازه دلم ميسوزه دخترامون تركيه و دبي چقدر تحقير ميشن

میخواستن نرن 😄

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
بس که محبوبی‌😂 ای ای ای بسوزه پدره جذابیت 

وای😂😂

2801