2777
2789
عنوان

انجام آزمایش سلفری و ریسک های ریسک در تعداد کروموزوم جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4512 بازدید | 120 پست
من کرمانم عزیزم و دکترم هم خیلی دکتر با تجربه ایه.نمیدونم توکل بخدا اخه میگن سل فری کم پیش میاد اشتب ...

به امید خدا که برای شما اشتباه شده،استرس رو از خودت دور کن.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما نشنیدین ک کسی شل فری ریسک باشه ولی امینو جوابش خوب باشه ؟

چرا عزیزم دوستم مثل من ان تیش بالا بود با همدیگه آزمایش دادیم سلفری هردو ریسک داشت اما آمینو من صد در صد شد و برای اون منفی بود خداروشکر.الان دخترش سالمه و تیر ماه دنیا اومد.

راستی بچه شما چیه؟

چرا عزیزم دوستم مثل من ان تیش بالا بود با همدیگه آزمایش دادیم سلفری هردو ریسک داشت اما آمینو من صد د ...

عزیزم امینوسنتز خیلی درد داره؟؟بعدش چ مراقبتی لازمه اخه خیلی میترسم 

عزیزم امینوسنتز خیلی درد داره؟؟بعدش چ مراقبتی لازمه اخه خیلی میترسم 

عزیزدلم تنها چیزی که حس نمیکنی درده،،،من الکی اینقدر استرس داشتم که نگو.تو با خودت اینکارو نکن توروخدا.

رفتم مطب روی تخت خوابیدم یه مانیتور کنارم بود، بعد همزمان با سونوگرافی دکتر یه سوزن خیلی خیلی باریک و بلند رو از روی شکمم وارد کرد،خدا میدونه اصلا چیزی نفهمیدم.بعدش هم گفتم استراحت لازمه که گفت نه فقط مایعات زیاد بخور.شب بود نمونه گرفت از من،همون شب دراز کشیدم از فردا صبحش کارهای روزمره رو انجام دادم.

عزیزدلم تنها چیزی که حس نمیکنی درده،،،من الکی اینقدر استرس داشتم که نگو.تو با خودت اینکارو نکن توروخ ...

اخه من فک کردم یک هفته کامل باید استراحت مطلق شم نمیدونی چ دوران پر استرسی دارم میکشم،عزیزم برای شما چ آیتمی رو ریسک زده بود و برا دوستتون چیو؟

اخه من فک کردم یک هفته کامل باید استراحت مطلق شم نمیدونی چ دوران پر استرسی دارم میکشم،عزیزم برای شما ...

برای دوستم ترنر برای من تریزومی ۲۱ که سندروم داون بود.

اخه من فک کردم یک هفته کامل باید استراحت مطلق شم نمیدونی چ دوران پر استرسی دارم میکشم،عزیزم برای شما ...

اصلا فکر استراحت هم نکن،وقتی بری برای نمونه گیری خودت رو سرزنش میکنی به خاطر اینکه چقدر الکی استرس داشتی