2777
2789
عنوان

مامانا قد بچه هاتونو تو یه سالگیش میگن لدفا

| مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 72 پست
دکتر گفت مهم کلسیمه باید بهشون برسه گفت حتی شیشه هم نده دیگه شبا هم فقط اب روزم پاستوریزه با لیوا تازه من ایران نیستم دکتر گفت شر مادر فقط سه ماه اول خواص داره بعدش فقط ابه
خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترمن یه سالگیش قد 74 وزم 9600 وزن تولد 3710 و قد 50 خوب پیش میرفت دندون در اورد دیگه کمی رشدش کم شد الانم خوب غذا نمیخوره
هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1
مرضیه جون و عطیه جون که بین بچه هاتون فاصله کمه یه سوال دارم چقد بزرگ کردنشون سخته؟ زایمانتون طبیعی بوده یا سزارین؟ یکی دو ماه اول تولد بچه دوم چطور بود شرایطتون؟ لطفا جواب بدید چون میخوام انشاالله برا بچه دوم اقدام کنم
خدایا هزار بار شکرت. میشه برای سلامتی نی نی همه دوستانی که توراهی دارن و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم