2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=317655186]من خستم دلم میخواد خودمو بکشم هر روز تو فکر خود کشیم ولی الکی ب خودم امید میدم چیکا ...

نمیخوام وارد بهشت بشم فقط ازین دنیا برم من من فقط خستم عذاب اونجا رو میتونم تحمل کنم تا اینجا 😭😭😭😭😭😭

۲۰  عذاب اینجا بدتره باور کن 😭😭😭

پس هنوز سنت کمه.بعدا میفهمی اشتباه میکنی.بهشت وجهنم از اعمال خودمون ساخته میشه.بهشت وجهنم درون ماست.وقتی تو خودت رو بکشی با این کاری که کردی جهنم درست میشه وعذاب میکشی.

پس هنوز سنت کمه.بعدا میفهمی اشتباه میکنی.بهشت وجهنم از اعمال خودمون ساخته میشه.بهشت وجهنم درون ماست. ...

م کار خوب میکنم و نمازمو میخونم اما آدمای دورم نمیزارن اون قصاوت و اذیت هایی ک شدم اون آرزوهایی ک دارم بر باد رفتن اون آرزوهایی ک جایگزین شدم و هر روز التماس خدا میکنم پس کو چیشد چرا نمیشه چرا منم مث بقیه نیستم ؟ چرا نباید آرامش داشته باشم ؟ 

م کار خوب میکنم و نمازمو میخونم اما آدمای دورم نمیزارن اون قصاوت و اذیت هایی ک شدم اون آرزوهایی ک دا ...

آفرین که اینقدرخوبی.نمازات قبول حق باشه.به آدم های دوروبرت کاری نداشته باش.بسپارشون به خدا.اگه اذیت کنن خدا خودش میدونه باهاشون چیکارکنه.صلوات بفرست آروم میشی.