2777
2789

یکی از اشناهاهست دستش به جایی بند نیست نمیتونه بره شکایت کنه مثل اینکه ی نفر رفته اینستا اکانت زده یه اسم هموم اشنای ما که من خرابم فلان کاره هستم هر روز عکس میزارم خودمو خوشگل میکنم بعذش هرکی تو ایستا فالور داشت همه رو فالو کرده بیشترشون دیدن الام میخاد شماره طرف رو پیدا کنه بیینه بود شکش به یکی رفته نمیتونه ثابت کنه اکانت رو حذف کرده چه راهب هست ش طرف رو پیدا کنه؟

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
اکانتش و حذف کرده اون طرف؟

اره حذف کرده مشکل اینجاس حذف کرده

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره حذف کرده مشکل اینجاس حذف کرده

خب اگر حذف کرده فقط با شکایت و پیداکردن ای پی میشه پیداش کرد یا کسی که بلد باشه ه.ک کردن و این چیزارو وگرنه خودت نمیتونی همینجوری پیداکنی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
فتا شکایت کن   پدرشو در بیارن

شوهرش نمیره شکایت کنه خووشم نمیتونه یره بجه اش مشکل داره نمیتونه تنها بزاره بره جایی فقژ گریه مبکنه میگه حرصم میاد با ابروم یازی گردن مم نمیتونم کاری بکنم