2777
2789

چند ماه قبل ام ار ای دادم اما گقتن مشکلی نداره 

پس چیه این سردردااااااا   

هرروز هرروز مگه سردرد میشه ؟ 

میگرن هرروز میشه اخع ؟؟؟؟

🍦🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چرا نشه نمونه ش خودم. روانی شدم معدم داغون سده بس ک قرص خوردم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منم مثل شما هستم

اینقدر دکتر رفتم و نوافن خوردم و کترولاک تزریق کردم جونم به لبم رسیده

همیشه خدا سردرد دارم

الان که اینا رو براتون تایپ میکنم سمت چپ سرم تیر میکشه

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

بستگی داره چجوریه مثلا میخوابی اروم میشی با مسکن اروم میشی؟ سرگیجه هم داری کل روز یا مثلا شبا، اگه ام ار ای هیچی نشون نداده سینوزیت هم نداری احتمالا تنشی یا میگرنه، بیناییت تغییر نکرده

خدایا بغلم کن❤
اخه میگرن هرروز میشه مگه

من یادمه چند سال پبش چون اعصابم ضعیف شده بود هر روز سردرد میکنی داشتن گلاب به روتون با حالت تهوع واستفراغ الان بهتر شدم ماهی یکبار.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.

من شب و روز سر درد دارم..خصوصا صبح بیدار شدنی یا کمی که گشنه میشم چیزی نخورم حتی  نمیتونم سرم را پایین بیارم ..اگه یه روز سرم درد نکنه تعجب میکنم 

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..