2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم اللهم عحل لولیک الفرج اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

ببخشید از این دعا نتیجه گرفتید؟

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
من کلی دعا میخونم نمیدونم کدومش نتیجه داده ولی ثواب اینو به کسایی که حقی به گردنم دارن هدیه میکنم

میشه بگید چ دعاهایی؟🥲

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
میشه بگید چ دعاهایی؟🥲

دعای سلامتی امام زمان

دعای ظهور امام زمان 

آیت الکرسی

دعای معراج

نماز استغاثه به حضرت زهرا

آدم که کارش گیر میکنه همه جا دست میندازه تا نجاتش بدن دیگه 

آقا
دعای سلامتی امام زمان دعای ظهور امام زمان  آیت الکرسی دعای معراج نماز استغاثه به حضرت زهرا ...

ای ماشالله 

هوم همینطوره ..ماروهم دعا کنید 🙏🏻🌱

محتاج دعا  شمام منو دعا کنین خانم جنوبی🙏🏻

خانم جنوبی؟

نیستین؟

ندخو از کجا این حدسو زدبن 🤣🤣🤣🥲

2809